Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34226
Fc.Poiana f.c.plopi tm
Romania 5 Tactiek 541
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
78.3 gemiddelde waardering 72.1
briljant Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Manzone rent richting de bal. Kıpırdamaz speelt de bal door. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Eltekten geeft een hoge lob. Inworp. Nadarkiewicz met een snelle inworp. Yiğitsoy geeft een hoge lob. Vandebroek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 1:0

7e minuut.
Myška speelt de bal door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz begaat een overtreding. Nadarkiewicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Na`il bokst de bal weg. Karlačauskas is nu in balbezit. Karlačauskas geeft de bal voor. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Bikšenieks springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu geeft een hoge lob. Van Hauwaert probeert de bal aan de voet te houden. Nadarkiewicz geeft de bal voor. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Na`il probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 2:0

11e minuut.
Vandebroek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Prlainović geeft een lange en hoge pass. Walter kopt de bal weg. Myška rent richting de bal. Myška geeft een hoge lob. Van Hauwaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manzone geeft een hoge lob. Prlainović geeft een hoge lob. Van Hauwaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karlačauskas geeft de bal voor. Manzone speelt de bal door. Vandebroek is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Na`il verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Manzone met een sublieme pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vena krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Manzone onderschept slim de pass. Prlainović is nu in balbezit. Prlainović passt de bal zonder na te denken. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tyczkała speelt de bal door. Klungelig pakt Witsel de bal. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. Na`il probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karlačauskas speelt de bal door. Klungelig pakt Walter de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadarkiewicz. Nadarkiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Kıpırdamaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 3:0

41e minuut.
Donaubauer neemt vlug de vrije trap. Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Na`il probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 4:0

45e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Bikšenieks rent richting de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 41%, f.c.plopi tm 59%.
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 5:0

47e minuut.
Zele geeft de bal voor. Vandebroek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bikšenieks de bal. Bikšenieks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 6:0

51e minuut.
Donaubauer passt de bal in één keer door. Vena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek onderschept slim de pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 7:0

53e minuut.
Chitic rent richting de bal. Karlačauskas onderschept slim de pass. Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yiğitsoy zal de hoekschop nemen. Bikšenieks krijgt zijn hoofd ertegen. Na`il kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 8:0

56e minuut.
Vandebroek rent richting de bal. Vena onderschept slim de pass. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Na`il werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 9:0

60e minuut.
Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic rent richting de bal. Vandebroek is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chitic geeft de bal voor. Bikšenieks is nu in balbezit. Bikšenieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 10:0

64e minuut.
Myška met een sublieme pass. Donaubauer onderschept slim de pass. Walter rent richting de bal. Walter geeft de bal voor. Van Hauwaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Beckham bokst de bal weg.

65e minuut.
Karlačauskas rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic speelt de bal door. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Na`il bokst de bal weg.

71e minuut.
Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Chitic kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Na`il probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 11:0

80e minuut.
Witsel kopt de bal weg. Klungelig pakt Vena de bal. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 40%, f.c.plopi tm 60%.
Fc.Poiana - f.c.plopi tm 11:0