Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36570
Hashixem FC CIOCANARII
future Tactiek dstr 222
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
67.3 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Biloglavić met de inworp. Sulea rent richting de bal. Hernandez begaat een overtreding. Hernandez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fernandes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Šimetić is nu in balbezit. Šimetić draait met de bal, schiet en ... Kossuth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Diryavka rent richting de bal. Gehlhaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diryavka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šimetić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Semionato trapt de bal weg van het doel. Iliescu kopt de bal weg. Šimetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Semionato verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fernandes rent richting de bal. Fernandes geeft een hoge lob. Diryavka krijgt zijn hoofd ertegen. Kossuth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Šimetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimetić draait met de bal, schiet en ... Kossuth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC CIOCANARII 0:1

41e minuut.
Virgem passt de bal in één keer door. Sulea speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz schiet op doel. Nhật Bảo Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 48%, FC CIOCANARII 52%.
Hashixem - FC CIOCANARII 0:1

46e minuut.
Đurašević komt het veld opgelopen.

62e minuut.
İsgəndərzadə geeft een hoge lob. Virgem bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz onderschept slim de pass. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Nhật Bảo Long probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea passt de bal in één keer door. Šimetić is nu in balbezit. Diryavka rent richting de bal. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC CIOCANARII 0:2

79e minuut.
Marin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virgem. Marin raakt geblesseerd tijdens het duel. İsgəndərzadə met een snel genomen vrije trap. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Nhật Bảo Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
İsgəndərzadə kopt de bal weg. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Biloglavić is nu in balbezit. Biloglavić geeft een lange en hoge pass. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC CIOCANARII 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 42%, FC CIOCANARII 58%.
Hashixem - FC CIOCANARII 0:3