Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 52983
A.C. Milan 1899 Lotus Oradea
5311 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
65.2 gemiddelde waardering 68.9
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Claesen met een sublieme pass. Artunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç passt de bal met de wreef. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán bokst de bal weg.

3e minuut.
Tomczuk passt de bal met de wreef. Machináč speelt de bal door. Comaniciu met een sublieme pass. Klonecki heeft problemen om de bal te vangen. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic passt de bal zonder na te denken. Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Craia is nu in balbezit. Kormány verovert de bal door een tackle van achteren. Kormány passt de bal zonder na te denken. Dediu rent richting de bal. Dediu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Machináč speelt de bal door. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomczuk neemt de hoekschop. Klonecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szwed heeft problemen om de bal te vangen. Wessel rent richting de bal. Wessel draait met de bal, schiet en ... Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 1:0

16e minuut.
Dediu onderschept slim de pass. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu rent richting de bal. Dediu haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 1:1

17e minuut.
Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. Breij geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artunç met een snelle inworp. Kormány geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal met de wreef. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 2:1

37e minuut.
Wessel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Darlewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengvinas onderschept slim de pass. Lengvinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 51%, Lotus Oradea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 2:2

67e minuut.
Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tomczuk probeert naar een medespeler te passen. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki draait met de bal, schiet en ... Redigonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 3:2

73e minuut.
Berent kopt de bal weg. Debiao rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Debiao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kormány geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Debiao rent richting de bal. Debiao probeert naar een medespeler te passen. Dediu is nu in balbezit. Dediu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Artunç speelt de bal door. Vergos probeert de bal met de borst te controleren. Vergos passt de bal met de wreef. Kormány rent richting de bal. Kormány schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lengvinas springt en kopt de bal. Vysokolán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 66%, Lotus Oradea 34%.
A.C. Milan 1899 - Lotus Oradea 3:2