Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avantul cordareni FC CIOCANARII
UCL Tactiek dstr 222
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


12e minuut.
Subbarayan passt de bal met de wreef. Bâtă is nu in balbezit. Olszewski onderschept slim de pass. Olszewski draait met de bal, schiet en ... Nhật Bảo Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 1:0

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nhật Bảo Long niet meer kan verder spelen. Cosma komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Šimetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimetić rent richting de bal. Šimetić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 1:1

21e minuut.
Virgem met een sublieme pass. Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal in één keer door. Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 1:2

23e minuut.
Šimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimac geeft een lange en hoge pass. Olszewski rent richting de bal. Olszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 2:2

28e minuut.
Olszewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chevereşan de bal onder controle te krijgen. Cajamarca is nu in balbezit. Marcelino is nu in balbezit. Marcelino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcelino rent richting de bal. Marcelino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 3:2

31e minuut.
Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan geeft een lange en hoge pass. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Cosma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Velich geeft de bal voor. Marcelino kopt de bal weg. Chevereşan rent richting de bal. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 45%, FC CIOCANARII 55%.
avantul cordareni - FC CIOCANARII 3:2

56e minuut.
Šimac rent richting de bal. Šimac met een sublieme pass. Marcelino rent richting de bal. Marcelino haalt uit met een fantastische trap. Cosma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 4:2

70e minuut.
Inworp. Solomon komt het veld opgelopen. Chişcă komt het veld opgelopen. Gaţu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hoàng Long onderschept slim de pass. Fernandes met een sublieme pass. Solomon rent richting de bal. Solomon draait met de bal, schiet en ... Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Subbarayan speelt de bal door. Hoàng Long geeft een hoge lob. Chişcă is nu in balbezit. Olszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Olszewski schiet op doel. Cosma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Diryavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuris probeert naar een medespeler te passen. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - FC CIOCANARII 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 54%, FC CIOCANARII 46%.
avantul cordareni - FC CIOCANARII 5:2