Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele Hashixem
corabia Tactiek future
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
64.7 gemiddelde waardering 68
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Klungelig pakt Jabir de bal. Biloglavić rent richting de bal. Biloglavić passt de bal in één keer door. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Biloglavić passt de bal zonder na te denken. Diaconescu geeft een hoge lob. Marin kopt de bal weg. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dodson is nu in balbezit. Dodson geeft een hoge lob. Kutleša rent richting de bal. Kutleša geeft een lange en hoge pass. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Semionato verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mandelli neemt de hoekschop. Saarmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gehlhaar passt de bal in één keer door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Biloglavić begaat een overtreding. Biloglavić krijgt een gele kaart. Hoàng Thành is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorodnîi wilt de vrije trap nemen. Kossuth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Whitley rent richting de bal. Whitley passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een hoge lob. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 66%, Hashixem 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - Hashixem 0:0

46e minuut.
Đurašević komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mandelli is nu in balbezit. Mandelli passt de bal in één keer door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabir met een snelle inworp. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jabir speelt de bal door. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehlhaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zagorodnîi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Hashixem 1:0

61e minuut.
Mandelli kan de bal niet met de borst controleren. Mandelli geeft de bal voor. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Kossuth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Hashixem 2:0

64e minuut.
Biloglavić is nu in balbezit. Biloglavić passt de bal met de wreef. Daar is Đurašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đurašević geeft een hoge lob. Popowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Hashixem 2:1

69e minuut.
Diaconescu passt de bal met de wreef. Đurašević is nu in balbezit. Đurašević passt de bal met de wreef. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Səmədli bokst de bal weg. Somjak rent richting de bal. Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biloglavić zal de hoekschop nemen. Marin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Đurašević met een snelle inworp. Biloglavić is nu in balbezit. Biloglavić probeert naar een medespeler te passen. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hoàng Thành rent richting de bal. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša geeft de bal voor. Đurašević is nu in balbezit. Đurašević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szamborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandelli rent richting de bal. Mandelli geeft de bal voor. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Hashixem 3:1

87e minuut.
Marin passt de bal in één keer door. Đurašević rent richting de bal. Đurašević geeft de bal voor. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Səmədli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - Hashixem 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 51%, Hashixem 49%.
Turnu Magurele - Hashixem 3:2