Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.grajdana Lotus Oradea
4-4-2(3) Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
70.8 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


13e minuut.
Grelecki met een sublieme pass. Annunzi rent richting de bal. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunzi geeft een lange en hoge pass. Valladares krijgt zijn hoofd ertegen. Redigonda bokst de bal weg. Skowron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Lotus Oradea 1:0

18e minuut.
Annunzi probeert naar een medespeler te passen. Skowron probeert naar een medespeler te passen. Annunzi met een sublieme pass. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Redigonda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lord is nu in balbezit. Lord passt de bal zonder na te denken. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares is nu in balbezit. Valladares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Annunzi is nu in balbezit. Annunzi met een sublieme pass. Valladares rent richting de bal. Valladares schiet op doel. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Lotus Oradea 2:0

44e minuut.
Berent verovert de bal door een tackle van achteren. Berent geeft de bal voor. Dediu is nu in balbezit. Dediu haalt uit met een fantastische trap. Facchino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Lotus Oradea 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 29%, Lotus Oradea 71%.
fc.grajdana - Lotus Oradea 2:1

53e minuut.
Claesen geeft een hoge lob. Mezarcı kopt de bal weg. Grelecki met een sublieme pass. Annunzi is nu in balbezit. Annunzi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Skowron is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lord kopt de bal weg. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darlewski. Darlewski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Valladares kopt de bal weg. Darlewski rent richting de bal. Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Lotus Oradea 3:1

70e minuut.
Berent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulatović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Claesen ... Strafschop! Claesen krijgt een gele kaart. Bulatović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lord zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Redigonda bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Facchino trapt de bal weg van het doel. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artunç krijgt een gele kaart. Annunzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mezarcı met een snel genomen vrije trap. Skowron kopt de bal weg. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Skowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skowron zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skowron moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skowron schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Bulatović is nu in balbezit. Vergos begaat een overtreding. Bulatović raakt geblesseerd tijdens het duel. Matecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valladares krijgt zijn hoofd ertegen. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.grajdana - Lotus Oradea 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.grajdana 33%, Lotus Oradea 67%.
fc.grajdana - Lotus Oradea 4:1