Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: medias95 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 50203
medias95 FC Rutiera Iasi
442 skew Tactiek atk
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 64.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


11e minuut.
Babuke rent richting de bal. Babuke passt de bal zonder na te denken. Lupu is nu in balbezit. Lupu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nigrin kopt de bal weg. Pittella is nu in balbezit. Plichta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plichta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Ginola geeft de bal voor. Jurkemik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu onderschept slim de pass. Lupu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Rutiera Iasi 0:1

45e minuut.
Klungelig pakt Siwak de bal. Siwak passt de bal met de wreef. Von Wattenwyl rent richting de bal. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Nigrin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 54%, FC Rutiera Iasi 46%.
medias95 - FC Rutiera Iasi 0:1

47e minuut.
Ribolzi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ginola maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lupu kopt de bal weg. Guignard rent richting de bal. Guignard schiet op doel. Durmadan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babuke neemt de hoekschop. Guignard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Rutiera Iasi 0:2

58e minuut.
Lupu rent richting de bal. García Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Canegalli speelt de bal door. Pittella is nu in balbezit. Pittella draait met de bal, schiet en ... Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siwak rent richting de bal. Siwak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Nigrin is nu in balbezit. Von Wattenwyl speelt de bal door. Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Pittella is nu in balbezit. Pittella schiet op doel. Gámez bokst de bal weg.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Fita de bal onder controle te krijgen. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Lupu krijgt zijn hoofd ertegen. Durmadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Rutiera Iasi 0:3

82e minuut.
Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi geeft de bal voor. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Gámez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - FC Rutiera Iasi 1:3

90e minuut.
Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi passt de bal met de wreef. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin rent richting de bal. Nigrin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 50%, FC Rutiera Iasi 50%.
medias95 - FC Rutiera Iasi 1:3