Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: VIOLET Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 57956
V AWESOME!
5j Tactiek ko
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 66.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Klungelig pakt Coc de bal. Coc geeft de bal voor. Boca krijgt zijn hoofd ertegen. Deleanu bokst de bal weg.

6e minuut.
Cislariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumpach passt de bal in één keer door. Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - AWESOME! 0:1

14e minuut.
Olaru onderschept slim de pass. Olaru geeft een lange en hoge pass. Terzioğlu kopt de bal weg. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Manu bokst de bal weg.

26e minuut.
Cislariu passt de bal zonder na te denken. Bătrânu met een sublieme pass. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc geeft de bal voor. Dobrinoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tumpach speelt de bal door. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Terzioğlu rent richting de bal. Terzioğlu haalt uit met een fantastische trap. Manu bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Tumpach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumpach met een sublieme pass. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu schiet op doel. Manu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - AWESOME! 0:2

43e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea geeft een lange en hoge pass. Boca is nu in balbezit. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 57%, AWESOME! 43%.
V - AWESOME! 0:2

46e minuut.
Tumpach passt de bal zonder na te denken. Coc geeft een hoge lob. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - AWESOME! 1:2

48e minuut.
Dobrinoiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panait. Dobrinoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciorbea met een snel genomen vrije trap. Dobrinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Bielikowski met een sublieme pass. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu passt de bal zonder na te denken. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Boca is nu in balbezit. Tumpach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boca kan niet meer verder spelen. Blejan komt het veld opgelopen. Ciorbea wilt de vrije trap nemen. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Terzioğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărcuş komt het veld opgelopen. Sârbu neemt de penalty, wat een uithaal! Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - AWESOME! 1:3

65e minuut.
Tumpach passt de bal met de wreef. Bielikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ştrulă de bal. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Olaru passt de bal zonder na te denken. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu onderschept slim de pass. Sârbu schiet op doel. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Ştrulă geeft de bal voor. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 40%, AWESOME! 60%.
V - AWESOME! 1:3