Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40337
AWESOME! V
ko Tactiek 2a
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
67.9 gemiddelde waardering 68.9
incredible Schieten formidable
formidable Passen formidable
very good Verdedigen excellent


10e minuut.
Paşcalău onderschept slim de pass. Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Sârbu rent richting de bal. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - V 1:0

29e minuut.
Korkiakoski passt de bal zonder na te denken. Chojecki rent richting de bal. Chojecki passt de bal met de wreef. Blejan is nu in balbezit. Blejan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobrinoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Świerczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dobrinoiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Świerczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olaru kopt de bal weg. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cislariu geeft een hoge lob. Olaru speelt de bal door. Bielikowski speelt de bal door. Terzioğlu rent richting de bal. Terzioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olivia de bal. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Świerczewski bokst de bal weg.

39e minuut.
Blejan rent richting de bal. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ... Świerczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coc passt de bal met de wreef. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu passt de bal in één keer door. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotenescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 45%, V 55%.
AWESOME! - V 1:0

52e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Korkiakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bătrânu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bielikowski passt de bal met de wreef. Sârbu rent richting de bal. Bătrânu met een sublieme pass. Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muntean komt het veld opgelopen. Mărcuş komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău speelt de bal door. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft de bal voor. Mărcuş springt en kopt de bal. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sârbu de bal. Sârbu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Chojecki heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Dobrinoiu. Goede buitenspelval van de verdediging. Chojecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sârbu controleert de bal met de borst. Sârbu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal met de wreef. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Manu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chojecki onderschept slim de pass. Chojecki passt de bal zonder na te denken. Olaru speelt de bal door. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 35%, V 65%.
AWESOME! - V 1:0