Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36203
Hashixem avantul cordareni
future Tactiek UCL
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
65.5 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Voggenberger probeert de bal met de borst te controleren. Marin rent richting de bal. Subbarayan onderschept slim de pass. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Guimarães bokst de bal weg.

15e minuut.
Gros controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kutleša neemt vlug de vrije trap. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević geeft de bal voor. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pruban kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gros stond buitenspel. Kutleša maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Đurašević kopt de bal weg. Popowicz is nu in balbezit. Paal!

25e minuut.
Kutleša neemt vlug de vrije trap. Đurašević rent richting de bal. Đurašević geeft de bal voor. Marin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 1:0

31e minuut.
Đurašević geeft een hoge lob. İsgəndərzadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Voggenberger de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 2:0

37e minuut.
İsgəndərzadə met een sublieme pass. Đurašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurašević speelt de bal door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tüzünkan kan de bal niet met de borst controleren. Biloglavić geeft de bal voor. Popowicz kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. Guimarães bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 36%, avantul cordareni 64%.
Hashixem - avantul cordareni 2:0

46e minuut.
Whitley komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Popowicz springt en kopt de bal. Voggenberger verovert de bal door een tackle van achteren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 3:0

60e minuut.
Velich met de inworp. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley probeert naar een medespeler te passen. Đurašević rent richting de bal. Đurašević geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popowicz is nu in balbezit. Paal! Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 4:0

64e minuut.
Diaconescu kopt de bal weg. Velich rent richting de bal. Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft de bal voor. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Šimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Šimac met de inworp. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Hernandez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Whitley bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Popowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 5:0

84e minuut.
Diaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Whitley probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft de bal voor. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - avantul cordareni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 28%, avantul cordareni 72%.
Hashixem - avantul cordareni 6:0