Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CIOCANARII Turnu Magurele
dstr 222 Tactiek corabia
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
69.7 gemiddelde waardering 63.6
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz passt de bal met de wreef. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimetić rent richting de bal. Somjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimetić raakt geblesseerd tijdens het duel. Šimetić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes passt de bal in één keer door. Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diryavka rent richting de bal. Diryavka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandelli geeft de bal voor. Saarmann rent richting de bal. Saarmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CIOCANARII - Turnu Magurele 0:1

31e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moreno zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moreno moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moreno schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Cardoso da Silva is nu in balbezit. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann rent richting de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cardoso da Silva met een sublieme pass. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă begaat een overtreding. Borgetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Zagorodnîi wilt de vrije trap nemen. Degollado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CIOCANARII 50%, Turnu Magurele 50%.
FC CIOCANARII - Turnu Magurele 0:1

55e minuut.
Jabir geeft de bal voor. Mandelli rent richting de bal. Mandelli passt de bal zonder na te denken. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Virgem passt de bal in één keer door. Rezneac rent richting de bal. Rezneac passt de bal met de wreef. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CIOCANARII - Turnu Magurele 1:1

69e minuut.
Rezneac speelt de bal door. Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu geeft de bal voor. Diryavka maakt een snoekduik en kopt de bal. Səmədli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CIOCANARII - Turnu Magurele 2:1

79e minuut.
Chevereşan onderschept slim de pass. Chevereşan speelt de bal door. Fernandes rent richting de bal. Fernandes geeft een hoge lob. Šimetić krijgt zijn hoofd ertegen. Səmədli bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Szamborski de bal. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu probeert naar een medespeler te passen. Šimetić rent richting de bal. Šimetić schiet op doel. Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Fernandes met de inworp. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft de bal voor. Šimetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimetić draait met de bal, schiet en ... Səmədli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CIOCANARII 42%, Turnu Magurele 58%.
FC CIOCANARII - Turnu Magurele 2:1