Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: SanSiro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 50657
A.C. Milan 1899 fc.grajdana
5311 Tactiek 4-4-2(3)
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 70
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klonecki stond buitenspel. Mezarcı neemt vlug de vrije trap. Valladares kopt de bal weg. Skowron is nu in balbezit. Skowron haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Guerricchio rent richting de bal. Guerricchio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Annunzi met een snelle inworp. Lord geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guerricchio onderschept slim de pass. Guerricchio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Annunzi met een snelle inworp. Lord geeft de bal voor. Vysokolán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Valladares is nu in balbezit. Pyzdra is nu in balbezit. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares schiet op doel. Vysokolán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 0:1

19e minuut.
Guerricchio geeft een hoge lob. Daar is Annunzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomczuk geeft een hoge lob. Klonecki rent richting de bal. Klonecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tomczuk speelt de bal door. Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:1

23e minuut.
Bulatović passt de bal in één keer door. Lord speelt de bal door. Valladares is nu in balbezit. Valladares draait met de bal, schiet en ... Pyzdra probeert de bal aan de voet te houden. Vysokolán bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord passt de bal zonder na te denken. Grelecki rent richting de bal. Grelecki geeft een hoge lob. Valladares springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chitic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frček komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Machináč passt de bal zonder na te denken. Annunzi probeert naar een medespeler te passen. Craia is nu in balbezit. Valladares onderschept slim de pass. Valladares draait met de bal, schiet en ... Vysokolán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Skowron geeft de bal voor. Valladares is nu in balbezit. Valladares schiet op doel. Vysokolán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lord met een sublieme pass. Valladares heeft problemen om de bal te vangen. Pyzdra verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron verovert de bal door een tackle van achteren. Skowron haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Breij is nu in balbezit. Frček rent richting de bal. Valladares begaat een overtreding. Valladares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 75%, fc.grajdana 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:1

48e minuut.
Bulatović geeft een hoge lob. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzdra is nu in balbezit. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares draait met de bal, schiet en ... Vysokolán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skowron is nu in balbezit. Skowron draait met de bal, schiet en ... Vysokolán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:2

50e minuut.
Matecki kopt de bal weg. Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria geeft de bal voor. Valladares kopt de bal weg. Skowron rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:3

57e minuut.
Bulatović passt de bal in één keer door. Skowron is nu in balbezit. Skowron passt de bal in één keer door. Valladares rent richting de bal. Valladares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Annunzi geeft een lange en hoge pass. Vysokolán met een sublieme pass. Frček kopt de bal weg. Janžek is nu in balbezit. Janžek haalt uit met een fantastische trap. Facchino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord passt de bal met de wreef. Bulatović is nu in balbezit. Bulatović haalt uit met een fantastische trap. Valladares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:4

63e minuut.
Machináč passt de bal in één keer door. Tomczuk is nu in balbezit. Machináč probeert naar een medespeler te passen. Janžek rent richting de bal. Janžek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mezarcı geeft de bal voor. Pyzdra probeert naar een medespeler te passen. Valladares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowron schiet op doel. Vysokolán bokst de bal weg.

69e minuut.
Buitenspel voor Janžek. Goede buitenspelval van de verdediging. Słuszka neemt vlug de vrije trap. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowron rent richting de bal. Skowron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bulatović met een sublieme pass. Lord is nu in balbezit. Lord passt de bal zonder na te denken. Skowron is nu in balbezit. Skowron schiet op doel. Vysokolán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klonecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk passt de bal zonder na te denken. Janžek rent richting de bal. Janžek haalt uit met een fantastische trap. Facchino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Milan 1899 73%, fc.grajdana 27%.
A.C. Milan 1899 - fc.grajdana 1:4