Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lotus Oradea Übermacht
Normal Tactiek angebot
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Dediu rent richting de bal. Kormány rent richting de bal. Kormány geeft een lange en hoge pass. Lengvinas rent richting de bal. Lengvinas haalt uit met een fantastische trap. Rogoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Dediu geeft de bal voor. Menéndez Márquez is nu in balbezit. Lengvinas begaat een overtreding. Menéndez Márquez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Artunç onderschept slim de pass. Artunç probeert naar een medespeler te passen. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány geeft de bal voor. Dediu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kormány controleert de bal met de borst. Kormány geeft een lange en hoge pass. Dediu rent richting de bal. Daar is Dediu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dediu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vergos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergos geeft een hoge lob. Staniec kopt de bal weg. Lengvinas rent richting de bal. Lengvinas haalt uit met een fantastische trap. Rogoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dediu rent richting de bal. Dediu draait met de bal, schiet en ... Rogoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotus Oradea - Übermacht 1:0

41e minuut.
Salviati bereikt de bal nog maar net als eerste. Debiao verovert de bal door een tackle van achteren. Debiao geeft een hoge lob. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu schiet op doel. Rogoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lengvinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengvinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotus Oradea - Übermacht 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotus Oradea 41%, Übermacht 59%.
Lotus Oradea - Übermacht 2:0

53e minuut.
Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev passt de bal zonder na te denken. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Frăţilă springt en kopt de bal. Redigonda bokst de bal weg.

65e minuut.
Debiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Debiao passt de bal in één keer door. Dediu speelt de bal door. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lengvinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengvinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Berent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frăţilă is nu in balbezit. Claesen geeft een lange en hoge pass. Dediu is nu in balbezit. Dediu schiet op doel. Rogoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Debiao heeft problemen om de bal te vangen. Debiao met een sublieme pass. Kormány is nu in balbezit. Kormány geeft de bal voor. Lengvinas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Claesen rent richting de bal. Claesen passt de bal met de wreef. Artunç rent richting de bal. Artunç geeft een lange en hoge pass. Debiao maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotus Oradea 47%, Übermacht 53%.
Lotus Oradea - Übermacht 2:0