Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Robert Barcă
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 33123
AWESOME! medias95
ko Tactiek 442 skew
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 65.6
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
Jurkemik rent richting de bal. Terzioğlu rent richting de bal. Jurkemik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jurkemik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Toraman de bal. Korkiakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman onderschept slim de pass. Toraman geeft een hoge lob. Von Wattenwyl geeft een hoge lob. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Sârbu heeft problemen om de bal te vangen. García Ruiz rent richting de bal. Sârbu onderschept slim de pass. Sârbu schiet op doel. Durmadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - medias95 1:0

25e minuut.
Terzioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sârbu de bal. Jurkemik rent richting de bal. Sârbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Durmadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru passt de bal met de wreef. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Durmadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - medias95 2:0

38e minuut.
Von Wattenwyl met een snelle inworp. Toraman is nu in balbezit. Toraman geeft de bal voor. Pittella rent richting de bal. Pittella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 43%, medias95 57%.
AWESOME! - medias95 2:0

52e minuut.
Canegalli geeft een hoge lob. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski begaat een overtreding. Rutkowski krijgt een gele kaart. Pittella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canegalli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nigrin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărcuş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sârbu is nu in balbezit. Olaru is nu in balbezit. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - medias95 3:0

71e minuut.
García Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. García Ruiz geeft een lange en hoge pass. Pittella kopt de bal weg. Siwak is nu in balbezit. Siwak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Olaru passt de bal in één keer door. Tumpach speelt de bal door. Sârbu rent richting de bal. Sârbu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AWESOME! - medias95 4:0

89e minuut.
Canegalli onderschept slim de pass. Canegalli probeert naar een medespeler te passen. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella schiet op doel. Deleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AWESOME! 35%, medias95 65%.
AWESOME! - medias95 4:0