Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turnu Magurele AWESOME!
corabia Tactiek ko
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 7
68.9 gemiddelde waardering 67.1
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Zagorodnîi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saarmann kopt de bal weg. Daar is Chojecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saarmann is nu in balbezit. Panait onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Olivia geeft een hoge lob. Sârbu rent richting de bal. Zumzubra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zumzubra krijgt een gele kaart. Sârbu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olaru wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tumpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnîi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tumpach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivia met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Dodson de bal. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Olaru passt de bal met de wreef. Cislariu rent richting de bal. Cislariu passt de bal met de wreef. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Deleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 1:0

26e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Saarmann rent richting de bal. Panait rent richting de bal. Saarmann onderschept slim de pass. Saarmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zagorodnîi rent richting de bal. Zagorodnîi passt de bal met de wreef. Hoàng Thành rent richting de bal. Saarmann rent richting de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Deleanu bokst de bal weg.

29e minuut.
Sârbu is nu in balbezit. Dodson begaat een overtreding. Sârbu raakt geblesseerd tijdens het duel. Olaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sârbu springt en kopt de bal. Daar is Somjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədli bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Hoàng Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorodnîi is nu in balbezit. Tumpach geeft een lange en hoge pass. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mandelli is nu in balbezit. Mandelli passt de bal zonder na te denken. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Zumzubra onderschept slim de pass. Zumzubra geeft de bal voor. Mandelli kopt de bal weg. Saarmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Panait neemt vlug de vrije trap. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson is nu in balbezit. Sârbu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbu schiet op doel. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 43%, AWESOME! 57%.
Turnu Magurele - AWESOME! 1:0

55e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru passt de bal zonder na te denken. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Mandelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mandelli geeft een lange en hoge pass. Saarmann rent richting de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Deleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 2:0

78e minuut.
Zagorodnîi speelt de bal door. Cardoso da Silva probeert naar een medespeler te passen. Mandelli is nu in balbezit. Mandelli passt de bal in één keer door. Saarmann is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Olaru controleert de bal met de borst. Olaru met een sublieme pass. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turnu Magurele - AWESOME! 2:1

85e minuut.
Jabir rent richting de bal. Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Olaru geeft de bal voor. Sârbu rent richting de bal. Sârbu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Korkiakoski met een sublieme pass. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski passt de bal in één keer door. Terzioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzioğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Bielikowski met de inworp. Tumpach rent richting de bal. Tumpach geeft een lange en hoge pass. Sârbu krijgt zijn hoofd ertegen. Səmədli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turnu Magurele - AWESOME! 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turnu Magurele 59%, AWESOME! 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turnu Magurele - AWESOME! 2:2