Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: VIOLET Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23574
V Übermacht
5j Tactiek angebot
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 59.4
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. Menéndez Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Übermacht 1:0

3e minuut.
Ghinea passt de bal zonder na te denken. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu speelt de bal door. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Craia met een sublieme pass. Staniec verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu geeft de bal voor. Dobrinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Rogoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Übermacht 2:0

39e minuut.
Inworp. Salviati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero geeft een hoge lob. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bătrânu met een snelle inworp. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal met de wreef. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 33%, Übermacht 67%.
V - Übermacht 2:0

47e minuut.
Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero passt de bal zonder na te denken. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev geeft een lange en hoge pass. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. Manu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pascalin kan de bal niet met de borst controleren. Ştrulă geeft een hoge lob. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel. Rogoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Übermacht 3:0

61e minuut.
Staniec geeft een hoge lob. Coc kopt de bal weg. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea schiet op doel. Rogoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Übermacht 4:0

76e minuut.
Ciorbea is nu in balbezit. Mihaljčić geeft de bal voor. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Blejan is nu in balbezit. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... Rogoz bokst de bal weg. Blejan is nu in balbezit. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - Übermacht 5:0

80e minuut.
Mihaljčić geeft een hoge lob. Inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 35%, Übermacht 65%.
V - Übermacht 5:0