Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam Travelers
M Citys Tactiek 10++
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Maniu kopt de bal weg. Daar is Ryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Stuligłowa zijn tegenspeler op de grond. Stuligłowa krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Raţă de bal onder controle te krijgen. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen speelt de bal door. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cimmini de bal. Cimmini met een sublieme pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - Travelers 1:0

22e minuut.
Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveen rent richting de bal. Deveen met een sublieme pass. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Deveen passt de bal met de wreef. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Menegolo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - Travelers 1:1

26e minuut.
Inworp. Cimmini met een snelle inworp. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Carpinteiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - Travelers 1:2

28e minuut.
Deveen geeft een hoge lob. Daar is Ciupitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda is nu in balbezit. Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gică is nu in balbezit. Gică passt de bal met de wreef. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Ryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ballester geeft een lange en hoge pass. Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro passt de bal zonder na te denken. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - Travelers 1:3

45e minuut.
Glorioso probeert de bal met de borst te controleren. Ballester begaat een overtreding. Glorioso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. West zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso geeft de bal voor. Ryś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 65%, Travelers 35%.
Lion`sTeam - Travelers 1:3

47e minuut.
Gică is nu in balbezit. Menegolo geeft een hoge lob. Rätz is nu in balbezit. Ryś onderschept slim de pass. Ryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bednarek zal de hoekschop nemen. Carpinteiro probeert naar een medespeler te passen. Deveen rent richting de bal. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Archutowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Ballester rent richting de bal. Ballester geeft een lange en hoge pass. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Glorioso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gică probeert naar een medespeler te passen. Maniu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ballester. Ballester krijgt een gele kaart. Maniu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. West komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 68%, Travelers 32%.
Lion`sTeam - Travelers 1:3