Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: e_clerrru Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32036
e_clerrru Spicul Salcud
trei Tactiek 1.01.1.22
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


13e minuut.
Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar geeft de bal voor. Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Petrisor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Răduţă is nu in balbezit. Barracosa met een sublieme pass. Chacón probeert naar een medespeler te passen. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Răduţă is nu in balbezit. García Tinchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barracosa. Barracosa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Shradhdha met een sublieme pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal met de wreef. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Tahar rent richting de bal. Barracosa rent richting de bal. Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Hradecký is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moutsios zal de hoekschop nemen. Hradecký springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Vangione heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alibert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hradecký krijgt zijn hoofd ertegen. Ivanušec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Spicul Salcud 1:0

39e minuut.
Shradhdha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha probeert naar een medespeler te passen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - Spicul Salcud 1:1

39e minuut.
García Tinchi rent richting de bal. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón passt de bal in één keer door. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dziuba probeert naar een medespeler te passen. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez geeft de bal voor. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - Spicul Salcud 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 65%, Spicul Salcud 35%.
e_clerrru - Spicul Salcud 1:2

47e minuut.
Nadiroğlu rent richting de bal. Nadiroğlu geeft een lange en hoge pass. Tahar kopt de bal weg. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Moutsios heeft problemen om de bal te vangen. Porcar rent richting de bal. Moutsios begaat een overtreding. Moutsios krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Barracosa rent richting de bal. Barracosa passt de bal in één keer door. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký schiet op doel. Ivanušec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - Spicul Salcud 2:2

66e minuut.
Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Porcar rent richting de bal. Porcar geeft een lange en hoge pass. Răduţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Petrisor bokst de bal weg.

81e minuut.
Tahar onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porcar met de inworp. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ivanušec speelt de bal door. Hankiss is nu in balbezit. Alibert maakt een afschuwelijke overtreding. Alibert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 62%, Spicul Salcud 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e_clerrru - Spicul Salcud 2:2