Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone MoReS FC
2023 Tactiek bailando
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 61.4
adequate Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
García Villar passt de bal met de wreef. Drapała rent richting de bal. Drapała met een sublieme pass. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar schiet op doel. Márcico bokst de bal weg.

17e minuut.
Ansori passt de bal met de wreef. Bigović speelt de bal door. Nadermann rent richting de bal. Nadermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - MoReS FC 1:0

21e minuut.
García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell is nu in balbezit. García Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
van der Velden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki passt de bal in één keer door. van der Velden is nu in balbezit. van der Velden geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Villar rent richting de bal. García Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - MoReS FC 1:1

27e minuut.
Bell probeert de bal aan de voet te houden. García Villar is nu in balbezit. García Villar passt de bal zonder na te denken. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Smith geeft de bal voor. Maiyani rent richting de bal. Maiyani met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Salvatierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar rent richting de bal. Baiocchi is nu in balbezit. García Villar rent richting de bal. García Villar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 51%, MoReS FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - MoReS FC 1:1

48e minuut.
Drapała passt de bal met de wreef. Niedźwiedzki speelt de bal door. van der Velden speelt de bal door. Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Baiocchi onderschept slim de pass. Baiocchi passt de bal met de wreef. García Villar is nu in balbezit. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - MoReS FC 1:2

61e minuut.
Ubaque komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bigović met een sublieme pass. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Maiyani de bal. Maiyani geeft een hoge lob. Balaci springt en kopt de bal. Salvatierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ubaque geeft de bal voor. Inworp. Maiyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. Salvatierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Niedźwiedzki verovert de bal door een tackle van achteren. Niedźwiedzki passt de bal in één keer door. García Villar is nu in balbezit. García Villar draait met de bal, schiet en ... Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - MoReS FC 1:3

78e minuut.
Ansori onderschept slim de pass. Ansori speelt de bal door. Baiocchi is nu in balbezit. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bigović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maiyani de bal. Maiyani met een sublieme pass. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Salvatierra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 57%, MoReS FC 43%.
black stone - MoReS FC 1:3