Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24546
Travelers A.C.Oltenia
10++ Tactiek 5D.2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
60.8 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cimmini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deveen is nu in balbezit. Kürner rent richting de bal. Deveen verovert de bal door een tackle van achteren. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă bokst de bal weg.

7e minuut.
Bieczyński geeft de bal voor. Koryzna rent richting de bal. Koryzna passt de bal in één keer door. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen met een sublieme pass. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - A.C.Oltenia 1:0

15e minuut.
Daar is Deveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveen speelt de bal door. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - A.C.Oltenia 2:0

17e minuut.
Matea geeft een lange en hoge pass. Deveen kopt de bal weg. Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matea rent richting de bal. Matea passt de bal met de wreef. Hâldan probeert de bal aan de voet te houden. Kürner geeft een lange en hoge pass. Pătru kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cimmini controleert de bal met de borst. Cimmini speelt de bal door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Buitenspel voor Deveen. Goede buitenspelval van de verdediging. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 53%, A.C.Oltenia 47%.
Travelers - A.C.Oltenia 2:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Carpinteiro is nu in balbezit. Angioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen verovert de bal door een tackle van achteren. Deveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - A.C.Oltenia 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernat komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Rätz de bal onder controle te krijgen. Chiacu is nu in balbezit. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - A.C.Oltenia 3:1

74e minuut.
Šunjić met de inworp. Villegas rent richting de bal. Bednarek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bednarek krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Rosiewicz passt de bal met de wreef. Villegas geeft een hoge lob. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - A.C.Oltenia 3:2

80e minuut.
Koryzna geeft de bal voor. Yakışık is nu in balbezit. Met opzet legt Rosiewicz zijn tegenspeler op de grond. Rosiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Šunjić met de inworp. Villegas is nu in balbezit. Bednarek begaat een overtreding. Bednarek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Villegas raakt geblesseerd tijdens het duel. Villegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balestro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Chiacu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Travelers - A.C.Oltenia 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 66%, A.C.Oltenia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Travelers - A.C.Oltenia 3:3