Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: amc team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17565
amc team Astra Dunarea
atac Tactiek compact
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Boda verovert de bal door een tackle van achteren. Boda speelt de bal door. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 1:0

8e minuut.
Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache probeert naar een medespeler te passen. Bostan geeft een lange en hoge pass. Amar is nu in balbezit. Amar geeft een hoge lob. Paal!

15e minuut.
Barbić kopt de bal weg. Klungelig pakt Senka de bal. Amar is nu in balbezit. Amar schiet op doel. Rząsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
amc team - Astra Dunarea 1:1

17e minuut.
Passadore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka passt de bal in één keer door. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu bokst de bal weg.

22e minuut.
Neculau geeft een lange en hoge pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rolin zijn tegenspeler op de grond. Gronowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić geeft een lange en hoge pass. Senka heeft problemen om de bal te vangen. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 1:2

29e minuut.
Pijawka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorun. Pijawka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pijawka met een snel genomen vrije trap. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Rząsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 1:3

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mănăilă neemt de hoekschop. Amar is nu in balbezit. Amar schiet op doel. Rząsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
García de Antona kopt de bal weg. Barbić is nu in balbezit. Barbić passt de bal zonder na te denken. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
García de Antona passt de bal met de wreef. Mănăilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boda. Boda krijgt een gele kaart. Mănăilă raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García de Antona krijgt zijn hoofd ertegen. Rząsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 1:4

45e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić geeft de bal voor. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap. Rząsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barbić de bal. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 64%, Astra Dunarea 36%.
amc team - Astra Dunarea 1:4

46e minuut.
Montibello komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen. Boloboc komt het veld opgelopen. Lincar komt het veld opgelopen. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Baćević onderschept slim de pass. Dumitraşcu-Popescu onderschept slim de pass. Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Boloboc is nu in balbezit. Boloboc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęczmionka met een snelle inworp. Passadore rent richting de bal. Passadore geeft de bal voor. Rolin maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Montibello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boloboc is nu in balbezit. Boloboc geeft een lange en hoge pass. Amar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kobierzyński geeft een lange en hoge pass. Lincar kopt de bal weg. Daar is Bostan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boloboc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Passadore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Passadore krijgt een gele kaart. Bostan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulpe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Amar de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. Rząsa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Minorczyk geeft een hoge lob. Gorun maakt een snoekduik en kopt de bal. Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 2:4

89e minuut.
Amar kopt de bal weg. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - Astra Dunarea 2:5

90e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Baćević verovert de bal door een tackle van achteren. Baćević geeft een hoge lob. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 56%, Astra Dunarea 44%.
amc team - Astra Dunarea 2:5