Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 46882
WALLACHIA Travelers
univ Tactiek 10++
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
64.2 gemiddelde waardering 62.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft de bal voor. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Barbosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Roma geeft een lange en hoge pass. Stuligłowa rent richting de bal. Okienko verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko draait met de bal, schiet en ... Balestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 1:0

14e minuut.
Egger geeft een lange en hoge pass. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... Barbosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. Rätz rent richting de bal. Rätz geeft de bal voor. Deveen is nu in balbezit. Deveen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Taroni onderschept slim de pass. Taroni passt de bal zonder na te denken. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 2:0

26e minuut.
Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Reis begaat een overtreding. Roma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft een lange en hoge pass. Roma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bednarek rent richting de bal. Bednarek passt de bal in één keer door. Deveen probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 52%, Travelers 48%.
WALLACHIA - Travelers 2:0

50e minuut.
Okienko rent richting de bal. Okienko passt de bal met de wreef. Areni is nu in balbezit. Okienko is nu in balbezit. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Balestro bokst de bal weg. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rätz geeft een hoge lob. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 3:0

55e minuut.
Areni kopt de bal weg. Dugonics rent richting de bal. Dugonics geeft de bal voor. Roma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 4:0

58e minuut.
Carpinteiro heeft problemen om de bal te vangen. Egger onderschept slim de pass. Reis onderschept slim de pass. Reis geeft de bal voor. Ciupitu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal zonder na te denken. Areni rent richting de bal. Areni geeft een hoge lob. Roma krijgt zijn hoofd ertegen. Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 5:0

75e minuut.
Dugonics met een sublieme pass. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Okienko de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Balestro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 6:0

78e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Dugonics speelt de bal door. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel. Balestro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Travelers 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 44%, Travelers 56%.
WALLACHIA - Travelers 7:0