Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5259
A.C.Oltenia Lion`sTeam
5D.2 Tactiek n02
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kürner is nu in balbezit. Maniu onderschept slim de pass. Ryś is nu in balbezit. Ryś schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 0:1

6e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi geeft de bal voor. Maniu kopt de bal weg. Ryś rent richting de bal. Ryś schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 0:2

15e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Hâldan is nu in balbezit. Maniu begaat een overtreding. Maniu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pătru met de inworp. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Menegolo passt de bal zonder na te denken. Kürner is nu in balbezit. Maniu onderschept slim de pass. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 0:3

28e minuut.
Glorioso is nu in balbezit. Cervatiuc onderschept slim de pass. Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
West met een sublieme pass. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. West met een sublieme pass. Ryś is nu in balbezit. Ryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pătru rent richting de bal. Maniu rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu draait met de bal, schiet en ... Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 0:4

32e minuut.
Pătru passt de bal met de wreef. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Raţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Raţă geeft de bal voor. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. West rent richting de bal. West geeft een lange en hoge pass. Ryś maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 0:5

40e minuut.
Proca probeert naar een medespeler te passen. West rent richting de bal. West passt de bal in één keer door. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maniu rent richting de bal. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pătru zal de hoekschop nemen. Daar is Chiacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 37%, Lion`sTeam 63%.
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 1:5

47e minuut.
Glorioso onderschept slim de pass. Glorioso passt de bal in één keer door. Šunjić rent richting de bal. Maniu onderschept slim de pass. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doeltrap. Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Lombardia komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Angioli met een sublieme pass. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een lange en hoge pass. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 2:5

56e minuut.
Menegolo rent richting de bal. Villegas begaat een overtreding. Menegolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menegolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ryś kopt de bal weg. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychev rent richting de bal. Chiacu maakt een afschuwelijke overtreding. Chiacu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
West is nu in balbezit. West passt de bal zonder na te denken. Menegolo geeft een lange en hoge pass. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scarlat komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller passt de bal met de wreef. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 3:5

70e minuut.
Inworp. Soliwoda komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Chiacu is nu in balbezit. Rosiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Archutowski trapt de bal weg van het doel. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürner krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Proca de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Villegas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Archutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rosiewicz rent richting de bal. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

77e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat speelt de bal door. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 3:6

81e minuut.
Rosiewicz is nu in balbezit. Bărzoi is nu in balbezit. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz schiet op doel. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 4:6

82e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Glorioso rent richting de bal. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Rosiewicz kopt de bal weg. Sychev heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Proca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 5:6

90e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 30%, Lion`sTeam 70%.
A.C.Oltenia - Lion`sTeam 5:6