Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
e_clerrru MoReS FC
trei Tactiek bailando
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Ansori speelt de bal door. Alibert probeert naar een medespeler te passen. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Diamantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - MoReS FC 1:0

11e minuut.
Wong probeert naar een medespeler te passen. Alibert is nu in balbezit. Alibert passt de bal met de wreef. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Alibert is nu in balbezit. Alibert geeft de bal voor. Hradecký kopt de bal weg. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała met een sublieme pass. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - MoReS FC 1:1

25e minuut.
García Villar kopt de bal weg. Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi passt de bal in één keer door. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden geeft een lange en hoge pass. García Villar heeft problemen om de bal te vangen. García Villar draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. Tahar probeert naar een medespeler te passen. Wong geeft een lange en hoge pass. Daar is Hradecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - MoReS FC 2:1

38e minuut.
Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. Barracosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barracosa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hradecký de bal. Hradecký draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nasser onderschept slim de pass. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Niedźwiedzki passt de bal zonder na te denken. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 54%, MoReS FC 46%.
e_clerrru - MoReS FC 2:1

50e minuut.
García Villar is nu in balbezit. Dziuba verovert de bal door een tackle van achteren. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ... Petrisor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - MoReS FC 2:2

53e minuut.
Tahar probeert naar een medespeler te passen. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal zonder na te denken. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Diamantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barracosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carioti krijgt zijn hoofd ertegen. Diamantis bokst de bal weg.

59e minuut.
Carioti passt de bal met de wreef. Alibert rent richting de bal. Alibert passt de bal in één keer door. Hradecký rent richting de bal. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Diamantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Baiocchi onderschept slim de pass. Alibert rent richting de bal. Met opzet legt Baiocchi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baiocchi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal met de wreef. Hradecký rent richting de bal. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap. Diamantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barracosa is nu in balbezit. Barracosa passt de bal zonder na te denken. Hradecký rent richting de bal. Hradecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
e_clerrru - MoReS FC 3:2

81e minuut.
Ansori bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Barracosa probeert naar een medespeler te passen. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký draait met de bal, schiet en ... Diamantis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Alibert met een sublieme pass. Barracosa is nu in balbezit. Barracosa geeft een lange en hoge pass. Zafertepe krijgt zijn hoofd ertegen. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Drapała is nu in balbezit. Drapała geeft de bal voor. Nasser heeft problemen om de bal te vangen. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar haalt uit met een fantastische trap. Petrisor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Niedźwiedzki geeft een hoge lob. Piekarz kan de bal niet met de borst controleren. García Villar rent richting de bal. García Villar draait met de bal, schiet en ... Petrisor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
e_clerrru - MoReS FC 3:3

90e minuut.
Piekarz speelt de bal door. Carioti bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioti met een sublieme pass. Hradecký rent richting de bal. Hradecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: e_clerrru 44%, MoReS FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
e_clerrru - MoReS FC 3:3