Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud black stone
1.01.1.22 Tactiek 2023
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.2 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Kaníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaníček geeft de bal voor. Shradhdha kopt de bal weg. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Nadiroğlu met de inworp. Porcar rent richting de bal. Porcar geeft de bal voor. García Tinchi krijgt zijn hoofd ertegen. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

9e minuut.
Hankiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha bereikt de bal nog maar net als eerste. Shradhdha geeft een hoge lob. Răduţă rent richting de bal. Răduţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nadiroğlu kopt de bal weg. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Pušić probeert naar een medespeler te passen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - black stone 0:1

20e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Inworp. Shradhdha met de inworp. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Chacón passt de bal in één keer door. Daar is Porcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcar geeft een hoge lob. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een hoge lob. Ivanušec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Porcar speelt de bal door. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak passt de bal zonder na te denken. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - black stone 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 43%, black stone 57%.
Spicul Salcud - black stone 0:2

49e minuut.
Răduţă kopt de bal weg. García Tinchi heeft problemen om de bal te vangen. Bell is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alvarez met een sublieme pass. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón geeft de bal voor. García Tinchi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar passt de bal in één keer door. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón onderschept slim de pass. Chacón passt de bal zonder na te denken. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - black stone 1:2

80e minuut.
Aumente met een sublieme pass. Klungelig pakt Bell de bal. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - black stone 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 38%, black stone 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - black stone 2:2