Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcm juventus amc team
n Tactiek atac
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Minorczyk met een sublieme pass. Ruffier met een sublieme pass. Lator rent richting de bal. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ţonea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka verovert de bal door een tackle van achteren. Passadore met een sublieme pass. Klungelig pakt Rolin de bal. Rolin schiet op doel. Iftodi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 0:1

19e minuut.
Passadore rent richting de bal. Passadore geeft een lange en hoge pass. Gorun kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolin de bal. Rolin draait met de bal, schiet en ... Iftodi bokst de bal weg. Paal! Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 0:2

25e minuut.
Bursiak geeft de bal voor. Senka kopt de bal weg. Ţonea rent richting de bal. Gorun onderschept slim de pass. Gorun draait met de bal, schiet en ... Iftodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Radić passt de bal zonder na te denken. Nebes is nu in balbezit. Nebes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruffier de bal. Ruffier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruffier rent richting de bal. Ruffier draait met de bal, schiet en ... Rząsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 1:2

34e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tascău de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Nebes passt de bal met de wreef. Ruffier heeft problemen om de bal te vangen. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal. Rząsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcm juventus - amc team 2:2

43e minuut.
Nebes onderschept slim de pass. Nebes geeft de bal voor. Senka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 50%, amc team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcm juventus - amc team 2:2

46e minuut.
Ruffier geeft een hoge lob. Sălăjean kopt de bal weg. Nebes speelt de bal door. Radić is nu in balbezit. Radić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ţonea de bal onder controle te krijgen. Gorun is nu in balbezit. Ţonea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minorczyk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 2:3

53e minuut.
Klungelig pakt Passadore de bal. Passadore passt de bal in één keer door. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... Iftodi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Radić rent richting de bal. Radić passt de bal met de wreef. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcm juventus - amc team 3:3

62e minuut.
Radić geeft een lange en hoge pass. Tascău kopt de bal weg. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffier geeft de bal voor. Tascău springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 4:3

70e minuut.
Stankiewicz kopt de bal weg. Ţonea controleert de bal met de borst. Passadore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţonea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sălăjean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rząsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lator onderschept slim de pass. Minorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart. Minorczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baćević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nebes met een sublieme pass. Neculau onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radić neemt de hoekschop. Tascău springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ruffier is nu in balbezit. Ruffier geeft een lange en hoge pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - amc team 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 36%, amc team 64%.
fcm juventus - amc team 5:3