Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spicul Salcud A.C.Oltenia
1.01.1.22 Tactiek 5D.2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.6 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Porcar rent richting de bal. Porcar passt de bal in één keer door. Kılınçtürk rent richting de bal. Kılınçtürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă probeert naar een medespeler te passen. Robinson kopt de bal weg. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal met de wreef. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pătru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 0:1

14e minuut.
Pavón met een sublieme pass. Robinson met een sublieme pass. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar geeft een hoge lob. Kılınçtürk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hahn met een sublieme pass. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Ćirović rent richting de bal. Daar is Ćirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pavón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner speelt de bal door. García Tinchi is nu in balbezit. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 1:1

25e minuut.
Inworp. Šunjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hahn met een sublieme pass. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ćirović heeft problemen om de bal te vangen. Ćirović geeft een lange en hoge pass. Porcar bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcar geeft een lange en hoge pass. Kılınçtürk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 2:1

29e minuut.
Kılınçtürk is nu in balbezit. Chiacu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kılınçtürk. Kılınçtürk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Porcar passt de bal met de wreef. Pavón rent richting de bal. Bieczyński begaat een overtreding. Bieczyński krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ćirović speelt de bal door. Porcar is nu in balbezit. Porcar heeft problemen om de bal te vangen. Porcar geeft een lange en hoge pass. Kılınçtürk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Šunjić de bal. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 43%, A.C.Oltenia 57%.
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 2:1

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

52e minuut.
Pavón probeert naar een medespeler te passen. Porcar is nu in balbezit. Porcar passt de bal zonder na te denken. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi schiet op doel. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Herrera is nu in balbezit. García Tinchi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürner. García Tinchi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. García Tinchi kan niet meer verder spelen. Răduţă komt het veld opgelopen. Pavón met een snel genomen vrije trap. Ćirović rent richting de bal. Ćirović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fərəcov speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Erazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erazo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Radmüller de bal. Radmüller passt de bal in één keer door. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Krakelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 2:2

61e minuut.
Hahn rent richting de bal. Angioli rent richting de bal. Angioli geeft een lange en hoge pass. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller speelt de bal door. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Angioli rent richting de bal. Šunjić is nu in balbezit. Kılınçtürk onderschept slim de pass. Daar is Kılınçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kılınçtürk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pavón onderschept slim de pass. Pavón passt de bal zonder na te denken. Răduţă rent richting de bal. Răduţă schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 3:2

76e minuut.
Šunjić met de inworp. Villegas rent richting de bal. Villegas met een sublieme pass. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met de inworp. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Robinson de bal. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robinson krijgt een gele kaart. Koryzna raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiacu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Krakelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 3:3

81e minuut.
Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas speelt de bal door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Robinson met een snelle inworp. Koryzna rent richting de bal. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel. Krakelis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spicul Salcud 56%, A.C.Oltenia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spicul Salcud - A.C.Oltenia 3:3