Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 28573
Travelers Astra Dunarea
10++ Tactiek compact
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
62.9 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar draait met de bal, schiet en ... Balestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Gronowski geeft de bal voor. Tomescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Amar de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Lachanas geeft een lange en hoge pass. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu passt de bal met de wreef. Deveen is nu in balbezit. Deveen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cimmini rent richting de bal. Dodos is nu in balbezit. Dodos geeft een hoge lob. Amar is nu in balbezit. Amar passt de bal met de wreef. Balestro bokst de bal weg.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reis met de inworp. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 1:0

16e minuut.
Deveen passt de bal zonder na te denken. Carpinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu bokst de bal weg. Lincar is nu in balbezit. Lincar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cimmini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deveen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lincar onderschept slim de pass. Deveen is nu in balbezit. Deveen passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Yakışık speelt de bal door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen probeert naar een medespeler te passen. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 2:0

38e minuut.
Jianu speelt de bal door. Rätz geeft een hoge lob. Deveen is nu in balbezit. Deveen haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ballester geeft een hoge lob. Carpinteiro controleert de bal met de borst. Gronowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gronowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Carpinteiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Rätz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen schiet op doel. Dumitrescu bokst de bal weg.

43e minuut.
Lincar geeft een lange en hoge pass. Dodos rent richting de bal. Dodos passt de bal zonder na te denken. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ... Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 47%, Astra Dunarea 53%.
Travelers - Astra Dunarea 2:0

46e minuut.
Barbić komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen onderschept slim de pass. Deveen geeft een hoge lob. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 3:0

55e minuut.
Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cimmini met een snelle inworp. Deveen geeft een hoge lob. Dumitrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 4:0

57e minuut.
Reis passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen met een sublieme pass. Ciupitu rent richting de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tudose. Tudose krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bednarek komt het veld opgelopen. Velcu komt het veld opgelopen. Reis met een snelle inworp. Carpinteiro is nu in balbezit. Carpinteiro passt de bal met de wreef. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Tudose speelt de bal door. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić geeft een hoge lob. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal. Balestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ciupitu passt de bal zonder na te denken. Jianu met een sublieme pass. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen onderschept slim de pass. Deveen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cimmini speelt de bal door. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen passt de bal zonder na te denken. Carpinteiro rent richting de bal. Carpinteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bednarek met een sublieme pass. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal zonder na te denken. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Deveen rent richting de bal. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu geeft een lange en hoge pass. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Balestro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 4:1

75e minuut.
Cernat komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cimmini is nu in balbezit. Cimmini passt de bal zonder na te denken. Ciupitu rent richting de bal. Cernat is nu in balbezit. Cernat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ballester is nu in balbezit. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek passt de bal met de wreef. Cernat rent richting de bal. Cernat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
García de Antona kopt de bal weg. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García de Antona de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ... Balestro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vulpe geeft een lange en hoge pass. Cimmini met een sublieme pass. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Ciupitu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Astra Dunarea 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 39%, Astra Dunarea 61%.
Travelers - Astra Dunarea 5:1