Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam fcm juventus
n02 Tactiek n
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 57.2
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Lator rent richting de bal. Lator geeft een lange en hoge pass. Inworp. West met de inworp. Menegolo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak is nu in balbezit. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu draait met de bal, schiet en ... Viczián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 1:0

19e minuut.
Gică heeft problemen om de bal te vangen. Gică passt de bal zonder na te denken. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. Viczián probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 2:0

20e minuut.
Nebes probeert naar een medespeler te passen. Ruffier is nu in balbezit. Ruffier passt de bal in één keer door. Daar is Lator, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maniu passt de bal met de wreef. Menegolo is nu in balbezit. Menegolo passt de bal in één keer door. Ryś rent richting de bal. Ryś haalt uit met een fantastische trap. Viczián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ţonea passt de bal in één keer door. Nebes met een sublieme pass. Radić geeft de bal voor. Tascău springt en kopt de bal. Archutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 2:1

32e minuut.
Ryś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soliwoda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bursiak kopt de bal weg. Daar is Menegolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebes met een sublieme pass. Radić geeft een hoge lob. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 42%, fcm juventus 58%.
Lion`sTeam - fcm juventus 2:1

46e minuut.
Lombardia komt het veld opgelopen. Tascău speelt de bal door. Nebes met een sublieme pass. Daar is Ruffier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia schiet op doel. Viczián bokst de bal weg.

49e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă geeft een hoge lob. Maniu kopt de bal weg. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ... Viczián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 3:1

53e minuut.
Lombardia is nu in balbezit. Lombardia passt de bal zonder na te denken. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 4:1

55e minuut.
Glorioso kan de bal niet met de borst controleren. Radić is nu in balbezit. Radić met een sublieme pass. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean geeft de bal voor. Sychev heeft problemen om de bal te vangen. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Glorioso met een snelle inworp. Gică rent richting de bal. Gică geeft een lange en hoge pass. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 5:1

73e minuut.
Lombardia rent richting de bal. Stankiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lombardia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lombardia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - fcm juventus 6:1

76e minuut.
Glorioso passt de bal zonder na te denken. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lator. Lator krijgt een gele kaart. Lombardia raakt geblesseerd tijdens het duel. Maniu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lombardia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Lator kopt de bal weg. Maniu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Glorioso neemt de hoekschop. Lombardia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 34%, fcm juventus 66%.
Lion`sTeam - fcm juventus 6:1