Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: amc team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13717
amc team MoReS FC
atac Tactiek bailando
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
48.8 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Senka kopt de bal weg. Drapała probeert naar een medespeler te passen. García Villar is nu in balbezit. García Villar schiet op doel. Rząsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - MoReS FC 0:1

13e minuut.
Doeltrap. Rząsa met een harde bal richting middenveld. Drapała kopt de bal weg. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - MoReS FC 0:2

14e minuut.
Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk passt de bal in één keer door. Rolin is nu in balbezit. Rolin schiet op doel. Diamantis bokst de bal weg.

22e minuut.
Ansori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jęczmionka. Ansori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Villar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kobierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft een lange en hoge pass. Scriha probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Neculau onderschept slim de pass. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki met een sublieme pass. Scriha is nu in balbezit. Scriha schiet op doel. Rząsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Diamantis met een harde bal richting middenveld. Kobierzyński kopt de bal weg. Gorun probeert de bal met de borst te controleren. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Senka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedźwiedzki onderschept slim de pass. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ... Rząsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - MoReS FC 0:3

40e minuut.
Boda passt de bal zonder na te denken. Rolin is nu in balbezit. Rolin passt de bal zonder na te denken. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 59%, MoReS FC 41%.
amc team - MoReS FC 0:3

51e minuut.
Daar is Jęczmionka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Velden rent richting de bal. van der Velden passt de bal zonder na te denken. Scriha is nu in balbezit. Scriha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Senka rent richting de bal. Scriha verovert de bal door een tackle van achteren. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tadin passt de bal in één keer door. Drapała speelt de bal door. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap. Rząsa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
amc team - MoReS FC 0:4

76e minuut.
Rolin passt de bal zonder na te denken. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő geeft een lange en hoge pass. García Villar rent richting de bal. García Villar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amc team 60%, MoReS FC 40%.
amc team - MoReS FC 0:4