Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Tamaseu black stone
olimpia Tactiek 2023
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Xydakis speelt de bal door. Pušić geeft een lange en hoge pass. Choiński onderschept slim de pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Lefter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ziaya passt de bal met de wreef. Gaca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bell. Bell krijgt een gele kaart. Gaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuliansyah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Armas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pušić. Ziaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fərzəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Semaver heeft problemen om de bal te vangen. Bell is nu in balbezit. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca draait met de bal, schiet en ... Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Csáki is nu in balbezit. Csáki passt de bal met de wreef. De Armas is nu in balbezit. De Armas draait met de bal, schiet en ... Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Yuliansyah geeft een hoge lob. Bell rent richting de bal. Gaca verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca draait met de bal, schiet en ... Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - black stone 1:0

38e minuut.
Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pušić geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Lefter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Tamaseu - black stone 1:1

40e minuut.
Ziaya kopt de bal weg. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki met een sublieme pass. Gaca is nu in balbezit. Gaca haalt uit met een fantastische trap. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 50%, black stone 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Tamaseu - black stone 1:1

55e minuut.
Yuliansyah met de inworp. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev passt de bal in één keer door. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kalicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiyani met de inworp. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lefter bokst de bal weg.

67e minuut.
Aumente probeert naar een medespeler te passen. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis passt de bal met de wreef. Pušić is nu in balbezit. Pušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ziaya onderschept slim de pass. Ziaya passt de bal in één keer door. Semaver verovert de bal door een tackle van achteren. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ziaya verovert de bal door een tackle van achteren. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah geeft een hoge lob. Gaca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Tamaseu - black stone 2:1

79e minuut.
Bigović met een sublieme pass. Pušić rent richting de bal. Pušić speelt de bal door. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een hoge lob. Lefter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ziaya kopt de bal weg. Aumente met een sublieme pass. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Lefter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Tamaseu 46%, black stone 54%.
Dinamo Tamaseu - black stone 2:1