Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: FC Dynamo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 42489
FC Dynamo craiova forever
tct-new Tactiek 1w_last
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 66.3
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 0:1

23e minuut.
Inworp. Stănăşel met de inworp. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường geeft een hoge lob. Winkler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Brezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brezeanu passt de bal in één keer door. Holca is nu in balbezit. Wypij onderschept slim de pass. Wypij schiet op doel. Zuch bokst de bal weg.

29e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. Seragnoli rent richting de bal. Sulayman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulayman krijgt een gele kaart. Seragnoli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Seragnoli kan niet meer verder spelen. Bolovan komt het veld opgelopen. Korkulionis wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel speelt de bal door. Winkler is nu in balbezit. Winkler schiet op doel. Zuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kamalov onderschept slim de pass. Kamalov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roussey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkulionis geeft een lange en hoge pass. Dores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 54%, craiova forever 46%.
FC Dynamo - craiova forever 0:1

49e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường geeft de bal voor. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Wypij rent richting de bal. Wypij geeft de bal voor. Gibby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. O`Neill kopt de bal weg. Gibby heeft problemen om de bal te vangen. Winkler is nu in balbezit. Winkler draait met de bal, schiet en ... Paal! Zuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Korkulionis met een sublieme pass. Maltritz rent richting de bal. Maltritz met een sublieme pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kamalov speelt de bal door. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro geeft een lange en hoge pass. Winkler heeft problemen om de bal te vangen. Winkler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Diken onderschept slim de pass. Diken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kamalov de bal. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey schiet op doel. Dores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Diken passt de bal met de wreef. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu begaat een overtreding. Brezeanu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Winkler is nu in balbezit. Winkler passt de bal met de wreef. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel geeft de bal voor. Wypij krijgt zijn hoofd ertegen. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bolovan met een sublieme pass. Kamalov verovert de bal door een tackle van achteren. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro geeft de bal voor. Winkler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 58%, craiova forever 42%.
FC Dynamo - craiova forever 0:2