Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Rap Boyz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23003
Rap Boyz SKY-is-the-LIMIT
fourth Tactiek 2024-2025
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 61
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal met de wreef. Had is nu in balbezit. Had schiet op doel. Aletorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Langowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardoso de bal. Beteringhe geeft een hoge lob. Abdel Fatah kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Docan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fatalski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Crăciun passt de bal met de wreef. Trincea is nu in balbezit. Met opzet legt Vukojicic zijn tegenspeler op de grond. Vukojicic krijgt een gele kaart. Trincea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trincea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langowski springt en kopt de bal. Aletorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Besora speelt de bal door. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 59%, SKY-is-the-LIMIT 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rap Boyz - SKY-is-the-LIMIT 0:0

48e minuut.
Langowski onderschept slim de pass. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Had rent richting de bal. Had haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Codrescu met een snelle inworp. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Langowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fiorentini geeft de bal voor. Văduva is nu in balbezit. Langowski onderschept slim de pass. Langowski draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rap Boyz - SKY-is-the-LIMIT 0:1

62e minuut.
Serrano komt het veld opgelopen. Nešković komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski geeft de bal voor. Cardoso rent richting de bal. Had onderschept slim de pass. Had schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mach met de inworp. Abdel Fatah is nu in balbezit. Oltenescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oltenescu krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski passt de bal in één keer door. Văduva geeft een lange en hoge pass. Abdel Fatah kopt de bal weg. Codrescu geeft een hoge lob. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rap Boyz 59%, SKY-is-the-LIMIT 41%.
Rap Boyz - SKY-is-the-LIMIT 0:1