Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dynamo Inter-ENA Fagaras
tct-new Tactiek 523
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 7
59.5 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Amstel passt de bal zonder na te denken. Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal zonder na te denken. Butcaru rent richting de bal. Butcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 0:1

4e minuut.
Fournarakis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gibby de bal onder controle te krijgen. Caballero met een sublieme pass. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz verovert de bal door een tackle van achteren. Maltritz passt de bal met de wreef. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey passt de bal met de wreef. Korkulionis is nu in balbezit. Korkulionis draait met de bal, schiet en ... Dordoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis verovert de bal door een tackle van achteren. Roussey is nu in balbezit. Roussey schiet op doel. Dordoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 1:1

18e minuut.
Amstel passt de bal met de wreef. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Diken krijgt een gele kaart. Iţic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amstel komt bij de bal en schiet. Zuch bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gibby geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żółw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amstel rent richting de bal. Amstel geeft een lange en hoge pass. Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fournarakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Fournarakis met een snel genomen vrije trap. Tuấn Dũng springt en kopt de bal. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bolovan passt de bal met de wreef. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz passt de bal zonder na te denken. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Holca geeft een hoge lob. Fournarakis probeert de bal aan de voet te houden. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zuch speelt de bal door. Korkulionis kopt de bal weg. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz haalt uit met een fantastische trap. Dordoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 2:1

38e minuut.
Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maltritz. Tołyż is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amstel komt bij de bal en schiet. Butcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Zuch bokst de bal weg.

40e minuut.
Iţic probeert de bal aan de voet te houden. Żółw speelt de bal door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 2:2

43e minuut.
Żółw is nu in balbezit. Bucur is nu in balbezit. Bucur passt de bal zonder na te denken. Tołyż rent richting de bal. Tołyż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 58%, Inter-ENA Fagaras 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 2:2

46e minuut.
Anum komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Holca geeft een lange en hoge pass. Fournarakis heeft problemen om de bal te vangen. Maltritz rent richting de bal. Maltritz schiet op doel. Paal! Osorio bokst de bal weg.

66e minuut.
Matak onderschept slim de pass. Diken rent richting de bal. Diken geeft de bal voor. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 3:2

69e minuut.
Żółw is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballero. Żółw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fournarakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Buitenspel voor Butcaru. Goede buitenspelval van de verdediging. Holca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Mvila de bal. Korkulionis is nu in balbezit. Korkulionis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Anum probeert naar een medespeler te passen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tołyż zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tołyż naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Anum passt de bal zonder na te denken. Amstel rent richting de bal. Amstel passt de bal zonder na te denken. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Zuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Butcaru heeft problemen om de bal te vangen. O`Neill rent richting de bal. Butcaru begaat een overtreding. Butcaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 51%, Inter-ENA Fagaras 49%.
FC Dynamo - Inter-ENA Fagaras 3:2