Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRTUS Sacalaz Tm
V-ROM Tactiek 4-3-3 probe
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Petković rent richting de bal. Petković passt de bal zonder na te denken. Pokos verovert de bal door een tackle van achteren. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə geeft de bal voor. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Graczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titirică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tytek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gortatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Karakushev geeft een lange en hoge pass. Graczyk kopt de bal weg. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə geeft een hoge lob. Muzyka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petković speelt de bal door. Titirică rent richting de bal. Bagaman maakt een afschuwelijke overtreding. Bagaman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 58%, Sacalaz Tm 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRTUS - Sacalaz Tm 0:0

46e minuut.
Vadkerti komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Papace rent richting de bal. Petković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papace is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papace zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juraule krijgt zijn hoofd ertegen. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagaman is nu in balbezit. Gortatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Sacalaz Tm 0:1

66e minuut.
Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Pielorz met een sublieme pass. Daar is Tytek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek geeft een lange en hoge pass. Gortatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bagaman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə geeft een hoge lob. Vadkerti springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pokos passt de bal zonder na te denken. Tytek is nu in balbezit. Tytek passt de bal in één keer door. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vadkerti geeft een hoge lob. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə passt de bal zonder na te denken. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bagaman geeft een hoge lob. Tytek kopt de bal weg. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 45%, Sacalaz Tm 55%.
VIRTUS - Sacalaz Tm 0:1