Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36174
Inter-ENA Fagaras craiova forever
523 Tactiek 1w_last
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
58.9 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Sulayman geeft een lange en hoge pass. Fournarakis kopt de bal weg. Xuân Trường met een sublieme pass. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel. Dordoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wypij is nu in balbezit. Wypij schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Brezeanu kan de bal niet met de borst controleren. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trybus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel passt de bal zonder na te denken. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Paterson rent richting de bal. Paterson passt de bal met de wreef. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:1

11e minuut.
Didov geeft de bal voor. Inworp. Żółw met de inworp. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Matak onderschept slim de pass. Trybus is nu in balbezit. Trybus geeft de bal voor. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Amstel geeft een hoge lob. Butcaru kopt de bal weg. Rep rent richting de bal. Rep geeft een hoge lob. Wypij krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Butcaru controleert de bal met de borst. Brezeanu geeft de bal voor. Winkler is nu in balbezit. Winkler schiet op doel. Dordoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:2

25e minuut.
Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paterson met een snelle inworp. Brezeanu geeft een hoge lob. Dordoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sulayman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulayman met een sublieme pass. Stănăşel met een sublieme pass. Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:3

41e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel geeft een hoge lob. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel. Dordoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Matak onderschept slim de pass. Stănăşel rent richting de bal. Klungelig pakt Stănăşel de bal. Stănăşel geeft de bal voor. Winkler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeréz komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Anum komt het veld opgelopen. Sočejevas komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 57%, craiova forever 43%.
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Sulayman de bal. Sulayman geeft een hoge lob. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:4

54e minuut.
Matak met een snelle inworp. Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Stănăşel met een snelle inworp. Xuân Trường geeft een hoge lob. Winkler springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila rent richting de bal. Winkler onderschept slim de pass. Winkler schiet op doel. Osorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:5

70e minuut.
Stănăşel kopt de bal weg. Xuân Trường met een sublieme pass. Mvila heeft problemen om de bal te vangen. Winkler rent richting de bal. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Butcaru rent richting de bal. Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Trường met een sublieme pass. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường passt de bal met de wreef. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:6

79e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel probeert naar een medespeler te passen. Winkler is nu in balbezit. Winkler draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:7

86e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Anum is nu in balbezit. Didov verovert de bal door een tackle van achteren. Didov geeft een hoge lob. Winkler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:8

89e minuut.
Didov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mvila probeert de bal met de borst te controleren. Xuân Trường met een sublieme pass. Winkler is nu in balbezit. Winkler draait met de bal, schiet en ... Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 67%, craiova forever 33%.
Inter-ENA Fagaras - craiova forever 0:8