Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: tim star Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22536
gloria rogova FC Dynamo
2023 Tactiek tct-new
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Caballero passt de bal in één keer door. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz passt de bal zonder na te denken. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel. Zavalkovskis bokst de bal weg.

3e minuut.
Caballero met een snelle inworp. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalofh begaat een overtreding. Shalofh krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Csala bereikt de bal nog maar net als eerste. Csala geeft de bal voor. Szczerbal kopt de bal weg. Marčetić rent richting de bal. Marčetić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Caballero rent richting de bal. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis speelt de bal door. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bucur probeert de bal met de borst te controleren. Marčetić rent richting de bal. Bucur maakt een afschuwelijke overtreding. Bucur krijgt een gele kaart. Marčetić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marčetić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zuch bokst de bal weg.

40e minuut.
Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holca. Łakomiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łakomiec met een snel genomen vrije trap. Szczerbal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 65%, FC Dynamo 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gloria rogova - FC Dynamo 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Roussey de bal. Korkulionis geeft de bal voor. Daar is Seragnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Dynamo 0:1

53e minuut.
Velagić kopt de bal weg. Łakomiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roussey zijn tegenspeler op de grond. Roussey krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ducasse kan de bal niet met de borst controleren. Maltritz is nu in balbezit. Ducasse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ducasse krijgt een gele kaart. Maltritz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seragnoli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Holca geeft een lange en hoge pass. Diken met een sublieme pass. Roussey rent richting de bal. Roussey draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Dynamo 0:2

73e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero passt de bal met de wreef. Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić draait met de bal, schiet en ... Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Shalofh verovert de bal door een tackle van achteren. Shalofh speelt de bal door. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Csala geeft een lange en hoge pass. Szczerbal kopt de bal weg. Gibby bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić rent richting de bal. Marčetić schiet op doel. Zuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holca rent richting de bal. Szczerbal onderschept slim de pass. Szczerbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Dynamo 1:2

87e minuut.
Ducasse probeert de bal aan de voet te houden. Shalofh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caballero. Caballero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 62%, FC Dynamo 38%.
gloria rogova - FC Dynamo 1:2