Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: nicolae dobrin
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 26415
FC_Arges VIRTUS
10 DOBRIN Tactiek hali23modos
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Becarelli onderschept slim de pass. Petković probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu met een sublieme pass. Muzyka rent richting de bal. Muzyka schiet op doel. Schnitzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Becarelli is nu in balbezit. Becarelli geeft een lange en hoge pass. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud draait met de bal, schiet en ... Caterincă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Houston geeft een hoge lob. Vadkerti kopt de bal weg. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Vadkerti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 47%, VIRTUS 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Arges - VIRTUS 0:0

58e minuut.
Sevgi passt de bal in één keer door. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki passt de bal zonder na te denken. Paszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Paszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pilecki is nu in balbezit. Pilecki speelt de bal door. Guiraud rent richting de bal. Guiraud schiet op doel. Ilag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Guiraud is nu in balbezit. Bagaman is nu in balbezit. Bagaman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paszkowski de bal. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki speelt de bal door. Guiraud rent richting de bal. Guiraud schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiraud met een sublieme pass. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Paszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guiraud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karakushev is nu in balbezit. Paszkowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - VIRTUS 1:0

90e minuut.
Paszkowski is nu in balbezit. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski is nu in balbezit. Guiraud rent richting de bal. Guiraud draait met de bal, schiet en ... Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karakushev kopt de bal weg. Klungelig pakt Cavas de bal. Cavas geeft de bal voor. Guiraud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 39%, VIRTUS 61%.
FC_Arges - VIRTUS 1:0