Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Twinstars Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 47035
Twinstars gloria rogova
4-4-2 romb Tactiek 2023
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szczerbal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marčetić de bal. Kleine is nu in balbezit. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - gloria rogova 0:1

4e minuut.
Cernienco kopt de bal weg. Madero is nu in balbezit. Łakomiec begaat een overtreding. Łakomiec krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Cernienco kopt de bal weg. Lungu speelt de bal door. Pompili is nu in balbezit. Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zavalkovskis met een sublieme pass. Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Michałek rent richting de bal. Michałek geeft een hoge lob. Brandimarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Zavalkovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Zavalkovskis speelt de bal door. Łakomiec kopt de bal weg. Daar is Krynicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madero neemt de hoekschop. Pompili krijgt zijn hoofd ertegen. Brandimarte heeft problemen om de bal te vangen. Brandimarte haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Velagić probeert naar een medespeler te passen. Szczerbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Dalglish rent richting de bal. Dalglish haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cernienco onderschept slim de pass. Cernienco geeft een lange en hoge pass. Madero is nu in balbezit. Madero geeft de bal voor. Brandimarte krijgt zijn hoofd ertegen. Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 39%, gloria rogova 61%.
Twinstars - gloria rogova 0:1

54e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal in één keer door. Brandimarte rent richting de bal. Brandimarte draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twinstars - gloria rogova 1:1

55e minuut.
Kleine kopt de bal weg. Lungu geeft de bal voor. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pompili rent richting de bal. Pompili draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - gloria rogova 2:1

59e minuut.
Kleine onderschept slim de pass. Kleine passt de bal in één keer door. Michałek met een sublieme pass. Lungu is nu in balbezit. Lungu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pruśniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Vega geeft een hoge lob. Brandimarte is nu in balbezit. Brandimarte draait met de bal, schiet en ... Zavalkovskis bokst de bal weg.

73e minuut.
Szczerbal geeft de bal voor. Kulewicz rent richting de bal. Marčetić verovert de bal door een tackle van achteren. Marčetić schiet op doel. Stănăşel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twinstars - gloria rogova 2:2

84e minuut.
Michałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczerbal speelt de bal door. Lungu geeft de bal voor. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Zavalkovskis bokst de bal weg.

88e minuut.
Brandimarte rent richting de bal. Cernienco onderschept slim de pass. Cernienco geeft de bal voor. Ostaşu kopt de bal weg. Lungu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 38%, gloria rogova 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twinstars - gloria rogova 2:2