Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Sacalaz Tm Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 33694
Sacalaz Tm Inter-ENA Fagaras
4-3-3 probe Tactiek 523
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
63.9 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski is nu in balbezit. Amstel is nu in balbezit. Gortatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 1:0

25e minuut.
Amstel kopt de bal weg. Tytek geeft een lange en hoge pass. Titirică rent richting de bal. Titirică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek probeert naar een medespeler te passen. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică draait met de bal, schiet en ... Dordoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Garnier rent richting de bal. Garnier geeft de bal voor. Inworp. Żółw met de inworp. Amstel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule passt de bal zonder na te denken. Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică draait met de bal, schiet en ... Dordoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 2:0

34e minuut.
Mikrut geeft een lange en hoge pass. Titirică is nu in balbezit. Titirică probeert naar een medespeler te passen. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pielorz speelt de bal door. Malković probeert naar een medespeler te passen. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule haalt uit met een fantastische trap. Dordoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 3:0

39e minuut.
Żółw geeft de bal voor. Tuấn Dũng kopt de bal weg. Daar is Pielorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru geeft een hoge lob. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Fournarakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournarakis geeft een hoge lob. Mikrut is nu in balbezit. Amstel onderschept slim de pass. Amstel schiet op doel. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anum komt het veld opgelopen. Sočejevas komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Jeréz komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 44%, Inter-ENA Fagaras 56%.
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 3:0

54e minuut.
Malković passt de bal met de wreef. Papace heeft problemen om de bal te vangen. Papace geeft een hoge lob. Titirică springt en kopt de bal. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 4:0

59e minuut.
Mikrut passt de bal met de wreef. Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković geeft een lange en hoge pass. Gortatowski springt en kopt de bal. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 5:0

61e minuut.
Tytek rent richting de bal. Titirică rent richting de bal. Tytek is nu in balbezit. Titirică rent richting de bal. Titirică geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Szaleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juraule rent richting de bal. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 6:0

65e minuut.
Pokos kopt de bal weg. Papace is nu in balbezit. Papace speelt de bal door. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrut geeft een hoge lob. Gortatowski rent richting de bal. Titirică is nu in balbezit. Titirică schiet op doel. Osorio bokst de bal weg.

73e minuut.
Tytek kopt de bal weg. Papace rent richting de bal. Papace passt de bal zonder na te denken. Daar is Titirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titirică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gortatowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 7:0

77e minuut.
Matak met de inworp. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek speelt de bal door. Titirică is nu in balbezit. Titirică schiet op doel. Osorio bokst de bal weg.

79e minuut.
Sočejevas geeft de bal voor. Pokos rent richting de bal. Pokos passt de bal in één keer door. Malković geeft de bal voor. Titirică springt en kopt de bal. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Malković kopt de bal weg. Papace rent richting de bal. Papace speelt de bal door. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

85e minuut.
Juraule is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gortatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pokos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković passt de bal met de wreef. Juraule rent richting de bal. Juraule geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacalaz Tm 29%, Inter-ENA Fagaras 71%.
Sacalaz Tm - Inter-ENA Fagaras 7:0