Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Afrodita Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55503
CS AmeServ 2019 LoveAndDevotion
younginess Tactiek BARAJ
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten very good
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Wollinger speelt de bal door. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos probeert naar een medespeler te passen. Szabados rent richting de bal. Szabados haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contreras rent richting de bal. Contreras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Madera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - LoveAndDevotion 0:1

18e minuut.
Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák passt de bal zonder na te denken. Sillanpää rent richting de bal. Radeta verovert de bal door een tackle van achteren. Agliardi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schmidt passt de bal zonder na te denken. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu passt de bal met de wreef. Wollinger is nu in balbezit. Wollinger draait met de bal, schiet en ... Madera bokst de bal weg.

25e minuut.
Tardif onderschept slim de pass. Tardif geeft de bal voor. Talaslahti met een sublieme pass. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Madera bokst de bal weg.

27e minuut.
Wollinger passt de bal in één keer door. Talaslahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaslahti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szabados de bal. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Contreras rent richting de bal. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Madera bokst de bal weg.

38e minuut.
Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareš is nu in balbezit. Szabados verovert de bal door een tackle van achteren. Szabados schiet op doel. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - LoveAndDevotion 0:2

39e minuut.
Tardif passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos probeert naar een medespeler te passen. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dolfo kopt de bal weg. Talaslahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaslahti passt de bal in één keer door. Szabados rent richting de bal. Szabados schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 67%, LoveAndDevotion 33%.
CS AmeServ 2019 - LoveAndDevotion 0:2

62e minuut.
Szabados passt de bal in één keer door. Talaslahti is nu in balbezit. Talaslahti passt de bal in één keer door. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Radeta speelt de bal door. Tsilichristos heeft problemen om de bal te vangen. Tsilichristos geeft de bal voor. Daar is Roşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kareš probeert naar een medespeler te passen. Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - LoveAndDevotion 0:3

76e minuut.
Dolfo rent richting de bal. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák passt de bal in één keer door. Agliardi rent richting de bal. Agliardi schiet op doel. Wegner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Zajtsev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Locardi komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Wollinger passt de bal met de wreef. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos passt de bal in één keer door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thái Toàn controleert de bal met de borst. Locardi rent richting de bal. Locardi haalt uit met een fantastische trap. Madera bokst de bal weg.

90e minuut.
Wollinger rent richting de bal. Wollinger passt de bal in één keer door. Schmidt met een sublieme pass. Locardi rent richting de bal. Locardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 68%, LoveAndDevotion 32%.
CS AmeServ 2019 - LoveAndDevotion 0:3