Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulgerul Vașcău FC Unirea Focsani
quite normal Tactiek 433-n
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mare rent richting de bal. Pöntinen onderschept slim de pass. Pöntinen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fan de bal. Fan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Adu-Poku verovert de bal door een tackle van achteren. Adu-Poku speelt de bal door. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński is nu in balbezit. Carpintero verovert de bal door een tackle van achteren. Fan is nu in balbezit. Fan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tonucci geeft een hoge lob. Beşçeken heeft problemen om de bal te vangen. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 1:0

33e minuut.
Diéguez geeft een lange en hoge pass. Boulahrouz rent richting de bal. Mare maakt een afschuwelijke overtreding. Mare krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Boulahrouz verovert de bal door een tackle van achteren. Boulahrouz geeft een hoge lob. Tonucci is nu in balbezit. Tonucci geeft een lange en hoge pass. Szefliński springt en kopt de bal. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb geeft de bal voor. Szefliński rent richting de bal. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Postoacă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 2:0

43e minuut.
Szefliński met een sublieme pass. Daar is Vallée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallée met een sublieme pass. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 42%, FC Unirea Focsani 58%.
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 2:0

51e minuut.
Mare verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boulahrouz met de inworp. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Postoacă met een harde bal richting middenveld. Pöntinen kopt de bal weg. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan schiet op doel. Postoacă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 3:0

55e minuut.
Şerb kopt de bal weg. Pîrvulescu heeft problemen om de bal te vangen. Tonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonucci geeft een hoge lob. Szefliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonucci heeft problemen om de bal te vangen. Tonucci probeert naar een medespeler te passen. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fan rent richting de bal. Fan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 4:0

62e minuut.
Moskalewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez geeft de bal voor. Szefliński rent richting de bal. Szefliński schiet op doel. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fan rent richting de bal. Fan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 5:0

64e minuut.
Pöntinen onderschept slim de pass. Pöntinen geeft een hoge lob. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Beşçeken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallée rent richting de bal. Sofianidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sofianidis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Adu-Poku bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez onderschept slim de pass. Diéguez geeft een lange en hoge pass. Szefliński rent richting de bal. Szefliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vallée is nu in balbezit. Vallée geeft een hoge lob. Szefliński rent richting de bal. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Diéguez rent richting de bal. Diéguez geeft een lange en hoge pass. Tonucci rent richting de bal. Tonucci haalt uit met een fantastische trap. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Postoacă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fan rent richting de bal. Fan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 6:0

88e minuut.
Boulahrouz probeert naar een medespeler te passen. Fan controleert de bal met de borst. Fan geeft een hoge lob. Szefliński rent richting de bal. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 38%, FC Unirea Focsani 62%.
Fulgerul Vașcău - FC Unirea Focsani 6:0