Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star F.C. LANUS
for 22 Tactiek ala
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
57.6 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Buitenspel voor Lafuente Sancha. Goede buitenspelval van de verdediging. Jabir maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Cacko kopt de bal weg. Lafuente Sancha rent richting de bal. Lafuente Sancha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Malca trapt de bal weg van het doel. Bojin kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Cacko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cacko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cacko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal met de wreef. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz haalt uit met een fantastische trap. Malca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C. LANUS 0:1

19e minuut.
Tybora onderschept slim de pass. Papazyan rent richting de bal. Tybora begaat een overtreding. Tybora krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tošović onderschept slim de pass. Lafuente Sancha is nu in balbezit. Tošović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lafuente Sancha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lafuente Sancha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva passt de bal met de wreef. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Jankowicz rent richting de bal. Jankowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 78%, F.C. LANUS 22%.
sport-star - F.C. LANUS 0:1

54e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin passt de bal zonder na te denken. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een lange en hoge pass. Lafuente Sancha krijgt zijn hoofd ertegen. Malca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jankowicz is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C. LANUS 0:2

82e minuut.
Tybora geeft een lange en hoge pass. Lafuente Sancha kopt de bal weg. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz schiet op doel. Malca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - F.C. LANUS 0:3

90e minuut.
Ryszko kopt de bal weg. Jabir heeft problemen om de bal te vangen. Jabir speelt de bal door. Lafuente Sancha heeft problemen om de bal te vangen. Lafuente Sancha haalt uit met een fantastische trap. Malca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 71%, F.C. LANUS 29%.
sport-star - F.C. LANUS 0:3