Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 35100
wild city FCWill
5-2-3 io Tactiek ptr acum 451
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Silvrants is nu in balbezit. Titirică is nu in balbezit. Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Łoszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biton bokst de bal weg.

15e minuut.
Silaghi met de inworp. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki geeft een hoge lob. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Biton bokst de bal weg.

21e minuut.
Titirică passt de bal zonder na te denken. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Goeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dascălu probeert naar een medespeler te passen. Goeman rent richting de bal. Goeman passt de bal met de wreef. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FCWill 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Dascălu de bal. Dascălu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cebeiroa de bal. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Biton met een sublieme pass. García Hervás is nu in balbezit. Guanes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Hervás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Hervás wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szurowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FCWill 2:0

41e minuut.
García Hervás geeft de bal voor. Klungelig pakt Talar de bal. Cebeiroa rent richting de bal. Goeman onderschept slim de pass. Goeman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 35%, FCWill 65%.
wild city - FCWill 2:0

53e minuut.
Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Silvrants rent richting de bal. Silvrants schiet op doel. Biton probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bărzoi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Talar probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi met een sublieme pass. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft een hoge lob. Nae maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Goeman geeft een lange en hoge pass. Nae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău geeft een hoge lob. Goeman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Recalde komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Clements verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paşcalău neemt de hoekschop. Recalde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FCWill 3:0

75e minuut.
Doeltrap. Herrery komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ivošević speelt de bal door. Titirică rent richting de bal. Titirică speelt de bal door. Herrery rent richting de bal. Herrery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Silvrants probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paşcalău kopt de bal weg. Szurowski met een sublieme pass. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 34%, FCWill 66%.
wild city - FCWill 3:0