Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Dolj Borsalona
Tactica 04 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Bresciano rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raponi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konecki krijgt zijn hoofd ertegen. Bărăscu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Borsalona 1:0

7e minuut.
Selymes rent richting de bal. Warianka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selymes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dângelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuccarede bokst de bal weg.

17e minuut.
Bresciano rent richting de bal. Bresciano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Warianka de bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Cuccarede bokst de bal weg.

20e minuut.
Kurzepa geeft een hoge lob. Körgöz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bresciano. Bresciano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Fermić is nu in balbezit. Fermić speelt de bal door. Kurzepa onderschept slim de pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bresciano onderschept slim de pass. Bresciano passt de bal in één keer door. Dângelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dângelo geeft de bal voor. Karamitsos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Dolj - Borsalona 1:1

38e minuut.
Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz passt de bal zonder na te denken. Raponi rent richting de bal. Raponi geeft de bal voor. Gattlen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurzepa is nu in balbezit. Kurzepa geeft een lange en hoge pass. Daar is Fermić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fermić geeft een lange en hoge pass. Gattlen springt en kopt de bal. Bărăscu bokst de bal weg. Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Dolj - Borsalona 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 51%, Borsalona 49%.
F.C. Dolj - Borsalona 2:1

62e minuut.
Klungelig pakt Cobin de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gattlen stond buitenspel. Cobin neemt vlug de vrije trap. Hordecki rent richting de bal. Hordecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dângelo geeft een hoge lob. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel. Cuccarede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Dolj - Borsalona 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Dolj 55%, Borsalona 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Dolj - Borsalona 2:2