Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Borsalona Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20809
Borsalona wild city
4-3-3 Tactiek 5-2-3 io
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 63.9
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Łoszkowski rent richting de bal. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Biton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
García Hervás probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dângelo geeft de bal voor. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. Biton bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Dângelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dascălu rent richting de bal. Dascălu passt de bal in één keer door. García Hervás bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hervás schiet op doel. Bărăscu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 65%, wild city 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borsalona - wild city 0:0

47e minuut.
Yglesias met een sublieme pass. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft de bal voor. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Selymes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Herrery komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dângelo passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz speelt de bal door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bărzoi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
García Hervás met een sublieme pass. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal met de wreef. Herrery is nu in balbezit. Herrery haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oprean rent richting de bal. Oprean geeft een lange en hoge pass. Ivošević rent richting de bal. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Inworp. Recalde komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Herrery onderschept slim de pass. Ciskowski is nu in balbezit. Herrery verovert de bal door een tackle van achteren. Herrery haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - wild city 0:1

89e minuut.
García Hervás met een sublieme pass. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde is nu in balbezit. Herrery rent richting de bal. Herrery schiet op doel. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. García Hervás rent richting de bal. Kurzepa begaat een overtreding. García Hervás raakt geblesseerd tijdens het duel. García Hervás komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 61%, wild city 39%.
Borsalona - wild city 0:1