Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: FCWill Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16414
FCWill F.C. Dolj
ptr acum 451 Tactiek Tactica 04
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
62.3 gemiddelde waardering 42.1
outstanding Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Silvrants de bal. Mitrache rent richting de bal. Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Silvrants schiet op doel. Sysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sysiak met een harde bal richting middenveld. Nowacki kopt de bal weg. Daar is Silvrants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - F.C. Dolj 1:0

10e minuut.
Nović geeft de bal voor. Knobel kopt de bal weg. Clements probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doyle rent richting de bal. Doyle haalt uit met een fantastische trap. Boiadeiro bokst de bal weg.

13e minuut.
Szurowski geeft een hoge lob. Sauser kopt de bal weg. Nović kan de bal niet met de borst controleren. Nović geeft de bal voor. Doyle kopt de bal weg. Boiadeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Silvrants is nu in balbezit. Zurbriggen rent richting de bal. Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - F.C. Dolj 2:0

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Zurbriggen de bal onder controle te krijgen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - F.C. Dolj 3:0

25e minuut.
Nović geeft een hoge lob. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doyle. Doyle krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal in één keer door. Lantz is nu in balbezit. Stämpfli onderschept slim de pass. Stämpfli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Stämpfli met een sublieme pass. Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Sysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - F.C. Dolj 4:0

38e minuut.
Sysiak probeert naar een medespeler te passen. Sauser kopt de bal weg. Silaghi speelt de bal door. Silvrants heeft problemen om de bal te vangen. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sysiak trapt de bal weg. Frančák kopt de bal weg. Silvrants heeft problemen om de bal te vangen. Silvrants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nowacki passt de bal met de wreef. Lantz heeft problemen om de bal te vangen. Lantz geeft een hoge lob. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 34%, F.C. Dolj 66%.
FCWill - F.C. Dolj 4:0

52e minuut.
Crivac kopt de bal weg. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Silvrants rent richting de bal. Silvrants schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Silaghi met een sublieme pass. Ciprián is nu in balbezit. Ciprián met een sublieme pass. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frančák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Langenegger kopt de bal weg. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz geeft de bal voor. Silvrants krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nowacki speelt de bal door. Lantz rent richting de bal. Lantz geeft een lange en hoge pass. Silvrants maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciprián probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 27%, F.C. Dolj 73%.
FCWill - F.C. Dolj 4:0