Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoveAndDevotion Sport Club Alba
BARAJ Tactiek LD
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 72.1
very good Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen brilliant


4e minuut.
Słowikowski onderschept slim de pass. Perneta rent richting de bal. Perneta passt de bal met de wreef. Wojski is nu in balbezit. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Wegner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 0:1

5e minuut.
Dolfo probeert naar een medespeler te passen. Vega rent richting de bal. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Wegner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 0:2

7e minuut.
Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tardif. Antczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bjeletić met een snel genomen vrije trap. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bjeletić probeert naar een medespeler te passen. Perneta speelt de bal door. Chęcielewski met een sublieme pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ... Wegner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Słowikowski kopt de bal weg. Bjeletić met een sublieme pass. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 0:3

38e minuut.
Locardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago rent richting de bal. Antczak maakt een afschuwelijke overtreding. Zago moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zago kan niet meer verder spelen. Roşoiu komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Schmidt kopt de bal weg. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi verovert de bal door een tackle van achteren. Locardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 49%, Sport Club Alba 51%.
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 0:3

46e minuut.
Szabados komt het veld opgelopen. Codrea komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Bjeletić de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea passt de bal in één keer door. Szabados rent richting de bal. Szabados draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 1:3

66e minuut.
Brechbühl speelt de bal door. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wegner trapt de bal weg. Bjeletić kopt de bal weg. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak draait met de bal, schiet en ... Wegner bokst de bal weg.

69e minuut.
Schmidt passt de bal met de wreef. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos passt de bal zonder na te denken. Locardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Locardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Antczak kopt de bal weg. Daar is Dolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojski is nu in balbezit. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Wegner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 1:4

80e minuut.
Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Szabados is nu in balbezit. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados onderschept slim de pass. Szabados schiet op doel. Lupescu bokst de bal weg.

85e minuut.
Chęcielewski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chęcielewski met de inworp. Brechbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechbühl geeft een hoge lob. Wegner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoveAndDevotion 59%, Sport Club Alba 41%.
LoveAndDevotion - Sport Club Alba 1:4