Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport-star CS AmeServ 2019
V22 Tactiek younginess
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
60.3 gemiddelde waardering 61.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Cacko is nu in balbezit. Cacko passt de bal met de wreef. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ... Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS AmeServ 2019 1:0

13e minuut.
Slampák met de inworp. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu speelt de bal door. Agliardi rent richting de bal. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Malca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacko geeft een lange en hoge pass. Thái Toàn controleert de bal met de borst. Pitu geeft de bal voor. Tătărescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alexandru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitu met een sublieme pass. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ryszko probeert naar een medespeler te passen. Cacko is nu in balbezit. Cacko passt de bal met de wreef. Burja is nu in balbezit. Burja schiet op doel. Madera bokst de bal weg.

33e minuut.
Papazyan geeft de bal voor. Pitu geeft een hoge lob. Burja kopt de bal weg. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu schiet op doel. Madera bokst de bal weg.

33e minuut.
Berny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacko geeft een lange en hoge pass. Burja maakt een snoekduik en kopt de bal. Madera bokst de bal weg.

42e minuut.
Slampák onderschept slim de pass. Slampák met een sublieme pass. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 39%, CS AmeServ 2019 61%.
sport-star - CS AmeServ 2019 1:0

48e minuut.
Ryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacko passt de bal met de wreef. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Alexandru geeft de bal voor. Ryszko geeft een lange en hoge pass. Burja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burja schiet op doel. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zajtsev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Menniti komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Menniti passt de bal in één keer door. Pitu rent richting de bal. Contreras is nu in balbezit. Pitu verovert de bal door een tackle van achteren. Pitu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thái Toàn geeft een lange en hoge pass. Ojasalu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Papazyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burja rent richting de bal. Burja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Balaban geeft de bal voor. Burja rent richting de bal. Burja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport-star - CS AmeServ 2019 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport-star 33%, CS AmeServ 2019 67%.
sport-star - CS AmeServ 2019 2:0