Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba F.C. Dolj
Craiova Tactiek Tactica 04
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
74.6 gemiddelde waardering 54.6
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Gunev speelt de bal door. Dłubis heeft problemen om de bal te vangen. Dłubis met een sublieme pass. Filia rent richting de bal. Filia schiet op doel. Cuccarede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warianka onderschept slim de pass. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. Cuccarede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fermić rent richting de bal. Fermić passt de bal in één keer door. Nović geeft een lange en hoge pass. Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattlen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Raponi geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gattlen. Goede buitenspelval van de verdediging. Gunev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mazzucco is nu in balbezit. Mazzucco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bjeletić verovert de bal door een tackle van achteren. Bjeletić geeft de bal voor. Antczak kopt de bal weg. Perneta geeft een hoge lob. Mazzucco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - F.C. Dolj 1:0

30e minuut.
Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis geeft de bal voor. Daar is Warianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gunev met een sublieme pass. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović passt de bal zonder na te denken. Fermić geeft een hoge lob. Gattlen springt en kopt de bal. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Warianka geeft de bal voor. Daar is Bjeletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjeletić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antczak de bal. Antczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Filia rent richting de bal. Fermić rent richting de bal. Słowikowski is nu in balbezit. Gattlen verovert de bal door een tackle van achteren. Gattlen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Fermić met een sublieme pass. Gränni rent richting de bal. Gränni geeft de bal voor. Słowikowski geeft een hoge lob. Filia kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 28%, F.C. Dolj 72%.
Sport Club Alba - F.C. Dolj 1:0

52e minuut.
Dłubis passt de bal zonder na te denken. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft een lange en hoge pass. Frischknecht is nu in balbezit. Mazzucco verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Frischknecht kopt de bal weg. Fermić probeert naar een medespeler te passen. Gattlen is nu in balbezit. Gattlen schiet op doel. Lupescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - F.C. Dolj 1:1

61e minuut.
Chęcielewski speelt de bal door. Filia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gränni. Filia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Filia kan niet meer verder spelen. Wojski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wojski passt de bal met de wreef. Dłubis is nu in balbezit. Dłubis speelt de bal door. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Cuccarede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dłubis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojski de bal. Frischknecht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frischknecht krijgt een gele kaart. Wojski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perneta met een snel genomen vrije trap. Mazzucco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wojski rent richting de bal. Mazzucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonfat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzucco verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzucco schiet op doel. Cuccarede probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gränni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzucco is nu in balbezit. Mazzucco draait met de bal, schiet en ... Cuccarede werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - F.C. Dolj 2:1

85e minuut.
Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft de bal voor. Mazzucco kopt de bal weg. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Cuccarede bokst de bal weg.

87e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski passt de bal in één keer door. Dłubis is nu in balbezit. Dłubis geeft een hoge lob. Mazzucco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 20%, F.C. Dolj 80%.
Sport Club Alba - F.C. Dolj 2:1